Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak to wygląda w poszczególnych przypadkach?
1. Monety ze Super Sprzedawcy - klient je dostaje w momencie wpłaty czy w momencie zakupu?
2. Monety zakupione przez sprzedawcę - klient je dostaje w momencie wpłaty czy w momencie zakupu?
czy mogę skorzystać tylko na swoich aukcjach z monet które otrzymałam jako SS? nigdzie nie mogę znaleźć jak to zrobić
A mnie interesuje co się dzieje z monetami gdy kupujący dostanie je za zakup, a zdecyduje się zwrócić towar. Traci otrzymane monety czy nie?
Nie, kupujący nie traci monet. Jeśli monety zostały zakupione przez sprzedającego (czyli nie otrzymał ich w ramach ss) otrzymuje od nas zwrot pieniędzy, wraz ze zwrotem prowizji wynikającym z odstąpienia od umowy przez klienta.
@cloudcloud można prosić również o odpowiedź na moje pytania?
@dawal50 Monety nie pojawiają się na koncie kupującego w żadnym ze wskazanych przez Ciebie momentów. Dane się odświeżają i w krótkim czasie po transakcji, klient je otrzymuje.
@nat_not Nie bądźmy tacy drobiazgowi, nie pytam o ping czy lag.
Pytam czy klient w tych obu przypadkach otrzymuje monety po zakupie czy po wpłacie? Może podam przykład żeby zaznaczyć o co pytam: Załóżmy że wybrał przelew tradycyjny, kiedy otrzyma monety? Po zakupie czy po dotarciu pieniędzy na konto payu?
@dawal50 Żeby otrzymać monety, klient musi skutecznie dokonać płatności za transakcję w terminie 7 dni poprzez Usługę Operatora Płatności (status płatności: "Zakończona").