Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nadałam paczkę w paczkomacie, czy jest mozliwosc ponownego otworzenia skrytki jesli kurier jeszcze jej nie zabrał? (pomyliłam paczki)
@Client:39438863 Tylko infolinia Inpost
No chyba że wolisz czekać na kuriera pod paczkomatem .
Czy coś w tym temacie się zmieniło? Czy cały czas tylko zwrot do nadawcy?
@Client:91630967
Informujemy, że procedura nie uległa zmianie. Nie ma możliwości wyjęcia paczki z nadawczej maszyny. Możliwe jest natomiast zlecenie zwrotu do Nadawcy.
A co jeśli otworzyła się skrytka, w której była inna paczka? Zamknęłam ją, wybrałam opcję, że w środku jest paczka i nie mogę już nadać:( Pewnie chodziło o to, że w środku jest moja paczka, a ja myślałam, że to dotyczy zapełnionej skrytki, dlatego taką opcję wybrałam.
Dzień dobry @lil_loan,
proszę o kontakt z InPost np. przez formularz kontaktowy https://inpost.pl/formularz-kontaktowy. W treści zgłoszenie proszę podać numer przesyłki oraz opisać sytuację.
Po otrzymaniu numeru przesyłki będzie możliwe udzielenie bardziej konkretnych informacji.
Proszę także o informację w treści zgłoszenie przez formularz czy cudza paczka została w skrytce.
W imieniu firmy InPost przepraszam za powstałe utrudnienia.
Śmiechu warte. Zaraz po omyłkowym wysłaniu paczki zgłosiłem zwrot do nadawcy a inpost i tak wysłał paczkę do odbiorcy.