anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nadawanie paczek DPD Allegro Delivery.

v-hary
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, co jest przyczyną że nie mogę nadać paczek DPD z napisem Allegro Delivery w automatach własnych DPD i w OneBox również. Wszystkie wchodzą tylko nie te z sygnaturą AD. Dodam że kurier jest u mnie raz dziennie o godzinie 7:30-8:00 rano i tyle. Czy w takim razie te paczki magą być wyłączone z punktacji wysyłek w terminie?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Był jakiś komunikat, ze teraz to tylko kurierem można nadawać, wiec pewnie to jest przyczyną. Ale szczerze nie używam to średnio to śledzę....

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@v-hary DPD w ramach Delivery nie nadasz w automacie , poszukaj w okolicy Pick-up , żaby też łykają , ale żaby jak to żaby bywają kapryśne .

oznacz moderatorów

E-Fashion2023
#9 Pomysłodawca

Haha super sprawa z tym DPD w takim razie-mega ułatwienie XD, mam punkt niedaleko siebie ale uwaga, kurier jest raz dziennie około 9. No nic, przesyłki będą opóźnione. Dzięki za info.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@E-Fashion2023 no to zapodam Ci lepszy numer . Mam u siebie w sklepie Pick-up , kurier jest ..UWAGA !! pierwszy raz w okolicy 12-stej ... dalej i teraz najlepsze , jeśli wpadnie choć 1 przesyłka przed 15:00 normalnego DPD / NIE ALLEGRO !! /  podjeżdża drugi raz , nawet po 1 szt , jeśli po jego pierwszej wizycie / ok 12-stej / wpadnie nawet kilka przesyłek allegrowskich DRUGI RAZ po same allegrowskie  NIE PODJEDZIE ..

oznacz moderatorów

mix-mce
#15 Entuzjasta

@mdrogeria w piątek kurier dpd mi się żalił że rano jeden tir się spóźnił na sortownię przed wyjazdami kurierów w trasę i później wezwali wszystkich kurierów przed południem żeby się wrócili poodbierać paczki allegro delivery bo muszą być tego samego dnia rozwiezione. Tak więc kurierzy musieli jeszcze 1-2h extra poświęcić na wrócenie się po kilka paczek.

Wychodzi na to że doręczeń pilnują... odbiorów niekoniecznie.

oznacz moderatorów