anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nadpłata za małe paczki DPD

MAMY ROZWIĄZANIE!
Tulimi
#7 Wielbiciel

Witam,

Proszę o pomoc, Allegro naliczyło nam 5x 121,14 za standardowe paczki - ubrania (czapki, skarpetki, ubranka dla niemowląt...)
Czy można się jakoś bronić? Wysyłamy dużo ubrań każdego dnia i jeśli chcę wyłączyć DPD, pojawia się kolejny problem z programem Smart. To nie jest normalne.

Dziekuje za pomoc

oznacz moderatorów
52 ODPOWIEDZI 52
Tulimi
#7 Wielbiciel

Nesložila jsem reklamaci, napsala jen dotaz, jak CZ DPD eviduje naše balíky, a pokud dostanu potvrzení, že v ČR byly standartní, a PL si změnilo tyto balíčky na atyp, podáme stížnost na nekalé praktiky. Jak jsem již psala, v CZ skupině podnikatelů se toto řeší, postižených je více. A všichni mají částky odečtene ve stejný den 10.3.2026 a za prosinec 2025. 

oznacz moderatorów
Kafeservis
#1 Nowicjusz

Dobrý den, připojujeme se ke stížnosti jelikož jsme stejným přišli o tisíce zlotých za nestandardní balíky dpd 10.3.2026 takže totožná situace u všech.  Psal jsem na podporu Allegro o okamžité vyřešení. Čekám na reakci. Díky Jakub Hajicek

oznacz moderatorów
MiniHomeMart
#1 Nowicjusz

@Kafeservis Napisałem już do Allegro i otrzymałem odpowiedź taką jak w poście, który wcześniej udostępniłem (napisali, że mogą potrącać opłaty bez przedstawiania dowodów i Allegro nie chce dalej wspierać w tej sprawie). Jeśli Allegro udzieli Ci innej odpowiedzi, napisz proszę tutaj, żeby inni też mogli się z nią zapoznać. Dzięki.

oznacz moderatorów
Kafeservis
#1 Nowicjusz

Bohužel budu muset zítra předat celou situaci vaši advokátní společnosti pro podání žaloby na Allegro. Poradím se s právníky jestli budeme navrhovat žalobu nebo budeme kontaktovat Policii. Budu informovat dále v této skupině. Pokud má někdo stejný problém jako my že mu 10.3.2026 bylo na účtováno několik poplatku za 121 zl. tak můžeme uskutečnit hromadnou žalobu.

oznacz moderatorów
Kafeservis
#1 Nowicjusz

Jenom pro upřesnění, posíláme přes Allegro stále stejné balíky posledních 24 měsíců. Tzn. krabice s pevnýma stranama o rozměru 30x20x20 cm o váze 1-4 kg. Nikdy za posledních 24 měsíců nám nebyl tento poplatek na účtu mám. Pouze v den 10.3.2026.

oznacz moderatorów
Tulimi
#7 Wielbiciel

My taky posíláme malé, pravidelné balíčky. Je to celé postaveno na hlavu. Snad to bude nějaká systémová chyba, je až podezřelé že najednou a tolik peněz si vzali. Je to vůbec legální? 

oznacz moderatorów
MiniHomeMart
#1 Nowicjusz

@Kafeservis 

Ahoj, pokud podáte žalobu, ráda se k vám připojím. Také jsem v Česku. Moc děkuji.

oznacz moderatorów
MiniHomeMart
#1 Nowicjusz

@Tulimi ráda bych se připojila do CZ skupiny podnikatelů, kde se tento problém řeší, abych mohla sledovat nové informace a vývoj ohledně těchto neodůvodněných poplatků od DPD v Polsku.

Můžete mě prosím do skupiny přidat, nebo mi poslat odkaz pro připojení? Pokud je skupina uzavřená, můžete mi prosím poslat pozvánku na e-mail mini.home.mart.99@gmail.com?

Opravdu bych si moc přála získat své peníze zpět.

Moc děkuji za pomoc. 🙏

oznacz moderatorów
Tulimi
#7 Wielbiciel

Nadane bylo w Czechach. Juz podeslalam email. Sa juz takie informacje, ze Czeskie paczki ok a PL DPD sobie dodatkowo chce koszt 😞

oznacz moderatorów
MiniHomeMart
#1 Nowicjusz

@Tulimi Ahoj. Mohu se připojit do skupiny v České republice? Momentálně mám velké obavy o vysokou částku strženou z mého účtu a nevím, kde mimo tuto skupinu najít informace nebo způsoby, jak peníze získat zpět.

Zmínili možnost získání této platby zpět od DPD v Polsku? Také posílám balíčky z Česka a už mi bylo strženo tisíce PLN.

Mohl bys mi prosím sdělit, na jakou e-mailovou adresu jsi posílal reklamaci DPD? Rád bych tam také poslal svou.

Děkuji

oznacz moderatorów
Tulimi
#7 Wielbiciel

napsali jsme na "info@dpd.cz" <info@dpd.cz>, čekám na odpověd, stejně tak i na allegro, to předalo info dopravci...

oznacz moderatorów
MiniHomeMart
#1 Nowicjusz

@Tulimi Cześć. Czy mogę dołączyć do grupy w Czechach? Obecnie bardzo martwię się o dużą kwotę potrąconą z mojego konta i nie wiem, gdzie mogę znaleźć informacje lub sposoby na odzyskanie pieniędzy poza miejscem

Czy wspomnieli o możliwości odzyskania tej opłaty od DPD w Polsce? Ja również wysyłam paczki z Czech i potrącono mi już tysiące PLN.

Czy mógłbyś mi podać, na który adres e-mail wysłałeś reklamację do DPD? Chciałbym również wysłać tam swoją

oznacz moderatorów
Tulimi
#7 Wielbiciel
oznacz moderatorów