anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nagła zmiana czasu wysyłki z dostawy przed świętami na za 8 dni

ppat5
#9 Pomysłodawca

Szanowni Państwo,

piszę w sprawie nagłej zmiany czasu dostawy w moich ofertach, która nastąpiła pomiędzy godz. 17:40 a 17:45. Zmiana ta wydłużyła termin z przedświątecznego na 8 dni, co uznaję za nieuzasadnione działanie ze strony Platformy.

Mam już zrealizowane zamówienia, ustalone podjazdy kurierów na sobotę, niedzielę i poniedziałek, co gwarantuje dostarczenie wszystkich paczek przed świętami. Posiadam kredyty kupieckie na towary przygotowane na magazynie do wysyłki w ten weekend – ostatniej szansie na sprzedaż przedświąteczną. Ta sytuacja stwarza dla mojej firmy ogromny problem biznesowy.

Jako Państwa partner oczekuję natychmiastowego przywrócenia w moich wszystkich ofertach czasu wysyłki ustawionego przeze mnie (natychmiastowa wysyłka z deklaracją dostawy przed świętami). Proszę o pilne podjęcie kroków w tej sprawie i potwierdzenie wykonania.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@ppat5 przykro mi, ale nie ma możliwości zmiany tych dat, a informacje które są w tej chwili prezentowane są zgodne z wytycznymi dotyczącymi świątecznych nadań, które opisaliśmy w tej informacji: https://help.allegro.com/pl/sell/a/przewidywany-czas-dostawy-w-twoich-ofertach-przed-swietami-v8ZePw... 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

FHANSAR
#11 Animator

Szkoda tylko, że sprzedawcy oberwią, bo jak oferują towar, który ze względu na wymiary nie zmieści się do automatów, to nie sprzedadzą przez Was nic przez weekend. A to, że firmy kurierskie pracują normalnie w poniedziałek i wtorek to dla Was nic nie znaczy. Dobrze, że są inne platformy i tam ktoś myśli i normalnie pokazuje dostawy na wtorek. 

oznacz moderatorów

loko1980
#9 Pomysłodawca

To jest zwykłe draństwo. Zacznijcie stosować więcej logiki, a mniej algorytmów. Utopicie ludzie swoim postępowaniem. 

oznacz moderatorów