anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Narożnik raty 0%

hollisterpl
#7 Wielbiciel

Chce kupić narożnik na raty 0%, sprzedawca powiedział, że żeby dodać opcję raty 0% dodatkowo muszę dopłacić 300zl za promowanie ogłoszenia, czy to są tak wysokie koszta? 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Tak. Trzeba zapłacić za promowanie + dodatkowo 50% prowizji standardowej. 
Raty są 0% ale przecież ktoś musi pokryć te koszty 🙂 

oznacz moderatorów

hollisterpl
#7 Wielbiciel

Chodziło mi k to czy promowanie faktycznie kosztuje 300zl? Z tego co sprawdzalam ceny sa duzo niższe

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@hollisterpl Ile kosztuje ten narożnik i ile kosztuje dostawa?

oznacz moderatorów

hollisterpl
#7 Wielbiciel

Narożnik u nich na stronie wyniósłby 4800 z wysyłką, poprosiłam o wystawienie na allegro, bo chcę kupić na raty 0%,  za co doliczyli prowizję 300zl i to rozumiem, bo wiem, że na allegro jest prowizja za sprzedaż, a teraz mi napisali, że jeśli chce raty 0% to będzie to kosztować kolejne 300, bo taka jest cena promowania ogłoszenia

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Zrobiłam pix oko test i wyszło mi jak na obrazku.

Screenshot_11.png

Do tego należy doliczyć 19.90 za samo promowanie oraz prowizję i dodatkową prowizję za dostawę, którą również Allegro kasuje....  Czyli to dodatkowe 250zł + 2 prowizje za dostawę (nie wiem jaka kwota dostawy to nie policzę). Wniosek - NIE PRZESADZIŁ.

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Wcześniej źle napisałem. Prowizja od sprzedaży oferty wyróżnionej wynosi dodatkowo 75% prowizji podstawowej. 

oznacz moderatorów

KRZAGA_Outlet
#12 Orędownik

Witamy w świecie sprzedającyh na Allegro:)

oznacz moderatorów