anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nawet nie chce mi się już pisać.

MAMY ROZWIĄZANIE!
cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

Ile razy można żeby odniosło skutek??

Zrzuty 2025-07-03-21-10 symbol.jpg

Do niedawna wystarczyło poczekać kilka minut kliknąć wystaw i wracało do normy, ale już nie wraca.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
catnis
#9 Pomysłodawca#

Czy tam na końcu tego "CD 4516BE" jest może spacja? Bo dlaczego pokazuje, że to zajmuje 10 znaków z 30?
"CD 4516BE" ma 9 znaków razem ze spacją między "CD" i "4516BE".

oznacz moderatorów
cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

@catnis nie wykluczone że tak jest i zaraz to sprawdzę. Pamiętam jednak początek mojej przygody z komputerem kiedy to człowiek który pisał mi oprogramowanie tłumaczył mi że właśnie ze względu na przypadki takie jak wyżej opisany, system powinien być tak skonfigurowany aby ignorował spacje wprowadzone przed, wewnątrz i na końcu właściwego oznaczenia i wtedy szukajka będzie działała prawidłowo a jednocześnie uniknie się błędów tym spowodowanych. Tak działa to wszędzie, ale nie na Allegro. Jeżeli szukając czegokolwiek ( szczególnie w swoim asortymencie ) nie wpisze się dokładnie co do kropki czy przecinka nazwy tego co chcesz znaleźć to tego nie znajdziesz i potem otrzymujesz takie durne komunikaty jak wyżej i inne " równie mądre" np. w moim przypadku kilkadziesiąt stron wyników wśród których znakomita większość to wyniki zawierające nawet tylko jeden element z poszukiwanej frazy, i aby sprawdzić czy przypadkiem nie jest już coś takiego wystawione to trzeba " przeryć " się przez to wszystko.

oznacz moderatorów
cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

@catnis To było to. 

I pomyśleć że tabun informatyków na to nie wpadł i ciągnęło się latami ale do niedawna było to do "przeskoczenia" , a obecnie już niestety nie. Jesteś wielki. Sama również nie zwracałam na to uwagi. Mam nadzieję że zapamietam to na długo. Dzięki.

oznacz moderatorów
catnis
#9 Pomysłodawca#

Ooo, to świetnie, że to pomogło. Ale zgadzam się z Tobą, że tak czy Allegro powinno to po prostu naprawić. Pewnie jest więcej osób, które przez przypadek wstawią spację.

oznacz moderatorów
cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

@catnis  Tym bardziej że aby uniknąć przekłamań najczęściej używa się magicznych kombinacji CTR C i CTR V a przy zaznaczaniu tekstu do skopiowania dość często zdarza się że pociągnie się kursor zbyt daleko i problem gotowy. Dzięki raz jeszcze.

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@cztery_bez_atu Skontaktuj się proszę w tej sprawie przez formularz. Nasi doradcy zweryfikują tę sprawę. Dołącz zrzuty ekranu. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

@N_Nitka28  Temat nie aktualny. @catnis  wykrył co było przyczyną za co serdecznie Mu dziękuję.💐. Z moją wiedzą informatyczną w życiu bym na to nie wpadła.

oznacz moderatorów