Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od kilku dni po kliknięciu w prawym górnym roku menu otwiera mi się zakładka w położeniu KUPNO zamiast sprzedaż. To męczące wciąż klikać na SPRZEDAŻ. Też tak macie?
U mnie to samo, jest to denerwujące
też tak jest i to faktycznie denerwujące
@WytworniaBasu @instbud @miracleshop Czy mogę Was prosić o podesłanie zrzutu ekranu?
@ko_alka Tak to wygląda po zalogowaniu. Wystawiając przedmioty trzeba ciągle klikać żeby zmienić zakładkę na sprzedażową. I tak już od kilku dni.
@ko_alka Usuńcie już reklamy prezentów świątecznych z głównej strony, bo to żenada po tym jak nas dzisiaj załatwiliście.
@Agent051 Allegro jest ponadczasowe i te reklamy to na następny rok😆
@Client:100160870 No tak, takie obrazki mogą wisieć na stronie cały rok 😂 Przypomnienie, żeby nie kupować prezentów na ostatnią chwilę 😂
@Kaliope_Brzeg OSA to nawet na następne święta nie zdąży😂 Szczególnie jak do zielonego paczkomatu zamówisz.
@WytworniaBasu @Kaliope_Brzeg @miracleshop @instbud Przekazałam zgłoszenie do odpowiedniego zespołu, który już pracuje nad rozwiązaniem. Kiedy dowiem się czegoś więcej, dam znać 🙂
@WytworniaBasu @Kaliope_Brzeg @miracleshop @instbud Cześć, wracam z wieściami. Menu powinno już wrócić do normy.
Faktycznie u mnie już jest ok dziękujemy