Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam już drugi raz zdążyło mi się że Piszą mi negatywa że sprzęt zły źle spakowany itp. By jak proponuję zwrot towaru i pieniędzy a w odpowiedzi że powinnam im towar zostawić a kasę oddać. Allegro jak zwykle nic ma sprzedawcę gdzieś nie staje po stronie sprzedającego. A to jest jawne wyłudzenie i straszenie negatywem.A z drugiej strony dwa negatywy ścinają ci sprzedaż to nic że masz 100 pozytywów. Czy tylko ja mam takie uczucie że na Allegro zarabia tylko Allegro a reszta to [edytowano] którzy nie mają prawa do urlopu, choroby.
@Angielowo rozumiem, że sprawa jest frustrująca, natomiast jako platforma nie możemy wpływać na opinie jeśli są zgodne z regulaminem.
Możesz sprawę wyjaśniać na drodze prawnej.
@gdvorek że Piszą mi negatywa że sprzęt zły źle spakowany itp. By jak proponuję zwrot towaru i pieniędzy a w odpowiedzi że powinnam im towar zostawić a kasę oddać. Czy taki szantaż jest zgodny z regulaminem?🤔 (rozumiem że skoro sprzedawca użył słowa "piszą" to ma to w formie jakiejś wiadomości czy czatu)
@pinsplash żebym mógł się odnieść do tego, potrzebuję zobaczyć taką rozmowę. Natomiast jeśli sprzedający uważa, że opinia narusza regulamin to możesz nam to zgłosić przez formularz kontaktowy.
W tym przypadku podzielam zdanie moderatora - tutaj napisać można cokolwiek, wszyscy zakładają, że to prawda, ale czasem należy coś udowodnić.