anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Negatyw po zakupie

MAMY ROZWIĄZANIE!
Angielowo
#2 Obserwator#

Witam już drugi raz zdążyło mi się że Piszą mi negatywa że sprzęt zły źle spakowany itp. By jak proponuję zwrot towaru i pieniędzy a w odpowiedzi że powinnam im towar zostawić a kasę oddać. Allegro jak zwykle nic ma sprzedawcę gdzieś nie staje po stronie sprzedającego. A to jest jawne wyłudzenie i straszenie negatywem.A z drugiej strony dwa negatywy ścinają ci sprzedaż to nic że masz 100 pozytywów.  Czy tylko ja mam takie uczucie że na Allegro zarabia tylko Allegro a reszta to [edytowano] którzy nie mają prawa do urlopu, choroby.  

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
gdvorek
Moderator
Moderator

@Angielowo rozumiem, że sprawa jest frustrująca, natomiast jako platforma nie możemy wpływać na opinie jeśli są zgodne z regulaminem.

Możesz sprawę wyjaśniać na drodze prawnej.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
pinsplash
#21 Demiurg#

@gdvorek że Piszą mi negatywa że sprzęt zły źle spakowany itp. By jak proponuję zwrot towaru i pieniędzy a w odpowiedzi że powinnam im towar zostawić a kasę oddać. Czy taki szantaż jest zgodny z regulaminem?🤔 (rozumiem że skoro sprzedawca użył słowa "piszą" to ma to w formie jakiejś wiadomości czy czatu)

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@pinsplash żebym mógł się odnieść do tego, potrzebuję zobaczyć taką rozmowę. Natomiast jeśli sprzedający uważa, że opinia narusza regulamin to możesz nam to zgłosić przez formularz kontaktowy.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
maxr01
#18 Luminarz#

W tym przypadku podzielam zdanie moderatora - tutaj napisać można cokolwiek, wszyscy zakładają, że to prawda, ale czasem należy coś udowodnić.

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, że są ludzie, którzy za 20 gr. będą gnać pchłę przez 20km, lecz nie potrafię ich zrozumieć.
oznacz moderatorów