Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy ocena negatywna z kompletem gwiazdek (3x5) obniża czy też może podwyższa moją średnią ocen ?
Na chłopski rozum negatyw to negatyw - pomijam sprawę jego bezzasadności - chodzi mi tylko o "logikę Allegro" - jak to jest liczone do średniej oceny sprzedającego ?
To lepsze niż pozytyw bez gwiazdek🙂
Potwierdzam, taki komentarz też warto mieć w kolekcji.
Można się zwrócić do Allegro, żeby usunęli taki komentarz. Jest to jedna z niewielu sytuacji w której to jest możliwe, według regulaminu Allegro.
Trzeba wyluzować, ja się nie przejmuję komentarzami i gwiazdkami.
Nawet jakbyś dopłacał klientowi żeby u Ciebie zamawiał. Znajdą się tacy co będą niezadowoleni bo za mało im dopłacasz. Oto Polska właśnie.
Tam jest napisane:
Kupujący wybrał niewłaściwy typ oceny sprzedaży (np. nie polecam zamiast polecam). | Działanie Allegro Usunięcie oceny wraz z komentarzem, jeśli jednoznacznie wskazuje na pomyłkę |
@majster_mangeneralnie masz rację, ale utrata statusu SS-a niestety niesie za sobą wymierne straty, do tej pory nie przejmowałem się tym, ale w marcu mam chyba "epidemię" nawiedzonych klientów 🙄
Jeden wystawił nega i za diabła nie chce powiedzieć za co, drugi nie odebrał przesyłki z punktu w terminie i też walnął nega a teraz klientka która pomyliła się przy zakupie, wybrała nieodpowiedni dla siebie produkt przyznała mi właśnie tego nega z kompletem gwiazdek,
Przez ostatni rok był spokój, zero problemów na >1000 ocen a teraz jakaś koronokumulacja 😋
bo się ludziom allegro pomyliło z teleturniejem w tvpis i tvn
I będzie coraz gorzej. Z tym ss to jakiś wałek jest, miałem same wysokie oceny a tu nagle komunikat przestałeś spełniać warunki super spdzedawcy. Za tydzień przychodzi komunikat uzyskałeś ss. Więc nie wiem.
Ostatnio kobieta jako zwrot konsumencki odesłała mi urządzenie które było normalnie używane w instalacji, dodatkowo ściuchrane kompletnie. Jakby montował to wyjątkowy partacz - amator. Dostała zwrot 50% pomimo tego że u mnie poszło to na szrot.
Sama stwierdziła że uszkodzony element przecież mogę sobie wymienić a samo udządzenie przecież mogę wyczyścić.
Teraz przysyła wezwania do zapłaty i straszy sądem. Samo allegro w sporze przyznało że miałem do tego prawo żeby umniejszyć kwotę zwrotu.
Niedługo kupi garnki, zrobi obiad i odeśle sprzedawcy do umycia.