Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Po napisaniu ticketa przez formularz Allegro nie dostaje potwierdzenia mailowego o wysłaniu ticketa. Ostatnio zgłaszałem niezgodną z regulaminem ocenę negatywną, która w swojej treści również zawiera kłamstwo i pomówienie, niestety nie dostałem żadnego potwierdzenia że formularz w ogóle przeszedł, wczoraj zgłosiłem jeszcze raz tę samą sprawę i również zero potwierdzenia na maila. Niestety id ticketa nie zapisałem...
Dzisiaj zgłosiłem dwie sprawy - cofnięcie blokady na koncie, ponieważ jakość sprzedaży wróciła do normy i również nie dostałem potwierdzenia na maila że taka sprawa została w ogóle przyjęta, numer ticketa zapisałem przynajmniej 😅 - 175584640674931214
Druga sprawa to próba wyłudzenia, klient kupił kod do subskrypcji, po czym chciał zwrotu bez powodu, odmówiliśmy zwrotu zgodnie z regulaminem Allegro oraz Polskim Prawem(art 38. punkt 13), klient jawnie wskazywał, że jeżeli nie dostanie zwrotu to wystawi negatywa, oczywiście kod był już użyty... Sprawa możliwe że zostanie również zgłoszona na Policję, niemniej po zgłoszeniu przez formularz Allegro, nie dostaliśmy żadnego potwierdzenia że ta sprawa jakkolwiek trafiła do ich systemu - ticket 175584744376731104
Chciałbym wiedzieć czemu nie dostaje potwierdzeń że tickety faktycznie idą do Allegro, oraz czy faktycznie idą, ponieważ na np. te dwa pierwsze tickety odnośnie oceny z kłamstwem oraz pomówieniem nie dostałem jeszcze odpowiedzi.
Pozdrawiam,
Konrad
Ok widzę że na forum już było o tym wspominane.