anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działa sortowanie po cenie w zakonczonych ofertach.

BlackStorkPC
#10 Popularyzator#

Nie działa sortowanie po cenie w zakończonych ofertach. Oferty nie są sortowane prawidłowo po najniższej cenie.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@BlackStorkPC nie udało mi się powtórzyć tego błędu. Czy możesz przesłać zrzut całego ekranu, na którym ten problem będzie widoczny? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

BlackStorkPC
#10 Popularyzator#

1.jpg2.jpgNie wiem czy problem dotyczy działu tylko elektronika ale w tym dziale głownie operuje. Chodzi jedynie o zakończone oferty.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@BlackStorkPC dzięki! Przekazałam Twoje zgłoszenie, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kaszubski_design
#8 Zapaleniec#

Niestety sortowanie po najniższej/najwyższej cenie nie działało już w grudniu 2024.
Co więcej nie działa również sortowanie po cenach, nawet tych w "ramach cenowych", np. "poniżej 50zł", "50zł do 100zł" itd.

Tak tylko delikatnie odbiegając od tematu to szkoda też, że nie ma możliwości sortowania po stanie towaru (nowy/powystawowy/używany/uszkodzony), bo w wielu przypadkach trzeba przebić się przez wiele dziesiątek ofert z chińskiego rynku, takich samych ofert, tracąc przy tym dobrych kilkadziesiąt minut, ale na takie udogodnienie pewnie nie ma co liczyć, a szkoda.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kaszubski_design pracujemy nad problemem sortowania ofert zakończonych.
Jeśli chodzi o sortowanie po stanie towaru, o którym piszesz, to sortowania nie ma, ale możesz ustawić filtry, w przypadku kart graficznych to: 

la_nika_0-1738164007722.png

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kaszubski_design
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry,
Pani Moniko @la_nika głupio mi tak pytać, ciągle zawracać głowę, ale... już ponad 2,5 miesiąca trwa problem oficjalnie tutaj zgłoszony choć sam pamiętam, że kłopoty były już w grudniu 2024.
Czy udało się coś poprawić? Są jakieś szanse, że wreszcie będzie działało sortowanie po cenie w zakończonych ofertach? Każdego dnia sprawdzam po kilka razy sortowanie, ale niestety dalej jest problem.
A jak nie po cenie to może chociaż udałoby się naprawić ramy cenowe, które również nie działają (pokazuje ułamek ofert przykładowo po ustawieniu przedziału cen od 1zł do 100zł)?
Pozdrawiam serdecznie.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @kaszubski_design! Dziękuję za wiadomość w tej sprawie. 
Mamy założone zadanie i zgłoszenie wprowadzenia tej poprawki, jednak nie mam jeszcze żadnych informacji w tej sprawie. 
Przypomniałam się w tym zgłoszeniu i gdy tylko otrzymam odpowiedź, dam znać.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kaszubski_design dzień dobry! Zespół, który zajmuje się tym zgłoszeniem działa, do końca tego kwartału powinny zostać wdrożone poprawki, gdy tylko otrzymam informacje w tej sprawie, będę dawać znać. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów