Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dziś od rana mamy problem z nadaniem paczek Allegro UPS. Wcześniej na karcie zamówienia w akcjach była przesyłka, która przekierowywała na stronę UPS. Teraz pojawił się nowy link "Nadaj przesyłkę", który nie działa - wyświetla listę paczek od nowa.
Proszę o pomoc i natychmiastową reakcję - za dwa dni kwalifikacja do programu SS, a my przez ten błąd nie możemy nadać paczek w deklarowanym terminie.
dokładnie, nie można nadawać paczek, u nas ten sam błąd, nie można wygenerować etykiety, Allegro -kiedy błąd zostanie naprawiony ??
jak zawsze zmiany allegro - popsuć coś co działa, w imię jakiś dziwnych unowocześnień. Efekt - nic nie działa. NOWY ŁAD
Po co ta polityka tutaj
@focus__ Czy możesz przesłać mi zdjęcie lub zrzut ekranu obrazujące tę sytuację?
Jezu po co zdjęcie jest tak jak to wszyscy opisują
Jakie zdjęcie. Klikam na przycisk "nadaj przesyłkę" i ląduję na samym początku listy zamówień.
Witam
Kiedy możemy liczyć na naprawę ? Chyba że to celowy zabieg - ułatwianie przez utrudnianie tego co było zbyt proste aby zbyt proste nie pozostało na zbyt długo czyli to usprawnimy aby działać przestało. Obecnie na szczęście działa przez https://wysylam.allegro.pl/
Mam taki problem...chcę wysłać przesyłkę w systemie Allegro DPD obok towaru w zakładce zamówienia klikam Akcje oraz przesyłka...i mam znów od początku kartę zamówień nie przechodzi do karty nadań przesyłki, o co chodzi ? Proszę o pomoc
Ten sam problem. Mam nadzieję, że szybko zostanie usunięty
najwyraźniej to musi być awaria, bo mam to samo... a czat Allegro niedostępny, więc trudno o coś zapytać
u mnie to samo, już myślałam że przegapiłam coś, ale skoro to nie tylko mój problem to może szybko ogarną
Przy nadawaniu paczki UPS, to samo. Czy ktoś ma też taki problem?
ja mam też problem
Mamy to samo
to samo u nas, trwa chyba testowanie na produkcji 😞
Podejrzewam, że chodzi o zmianę działania strony zabieg czysto kosmetyczny a rozwalił cały system, że nie można nadawać paczek, po prostu przenieśli przycisk akcje, przesyłka na nadaj paczkę od razu z prawej strony towaru, noi...niedziała...no super, jak to Allegro zawsze coś zwalą 😞
Dalej nie działa. Porażka
Niestety mam ten sam problem klikam "Nadaj przesyłkę" i przenosi mnie z powrotem do zakładki zamówienia...
Ale co za debilostwo ze strony Allegro żeby zmieniać coś w dzień i to w szczycie nadawania paczek, nie mogli zmienić tego w nocy ? a przecież to jest zabieg czysto kosmetyczny a rozwalają cały system...jak to Allegro...nie mam słów uff 😞