Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę nagle wypłacić środków z konta Allegro za sprzedany przedmiot. Nic nie zmieniałem w ustawieniach. Ostatnio wypłacałem środki 26.02.21 . Teraz mam napis na czerwono Wypłaty Nieaktywne. Wypłacam zawsze na swoje żądanie. Jak wejdę w ustawienia wypłat to obydwie są na zielono - Aktywne .
A płatność zakończona , może sprzedający jeszcze nie zapłacił.
Mam już środki widoczne u siebie , tylko nagle pojawił się napis Wypłaty Nieaktywne pod suma i nie mogę ich wypłacić .
@adamparker Prawdopodobnie sprzedałeś coś droższego i Allegro zablokowało Ci wypłaty. Czekają, czy kupujący otrzyma przedmiot i czy nie zgłosi problemu.
Druga opcja - masz 0 do wypłaty. Gdy pojawią się pieniądze, wypłaty staną się aktywne.
To coś nowego . W styczniu sprzedałem telefon za 4000 zł i mogłem wypłacić a teraz 1307 zł i nie mogę wypłacić ? Jak mogą mi zablokować to ?
Dobra już wiem czemu . Ktoś kupił przez Allegro lokalnie i system czekał aż wydrukuje etykiete .... Taka nowość to ....
Mogą, regulamin Allegro na to pozwala. Zapytaj na czacie o swoją sytuację; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=4b9531bc-1c7f-488f-9b10-4a7888ea5bdf
Po chwili sprawa się wyjaśni.