anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mozna zmienić nic w ofercie ani wystawić nowej

meduza
#12 Orędownik#

Próbuję zmienić ilość w ofercie lub wystawić nową ofertę - wpisuję  EAN (GTIN): 0717554030093,

wybiera mi kategorię  Uroda - Perfumy i wody - Zapachy dla kobiet - Dezodoranty

wypełniam cały formularz i pojawia się komunikat

""Nie możesz umieszczać ofert w innej kategorii niż ta, której dotyczy sprzedawany towar. Utrudnia to kupującym wyszukiwanie interesujących ich przedmiotów. Wystaw przedmiot w prawidłowej kategorii.""

otrzymuję odpowiedzi o konsultantów które nic nie wnoszą - jak mam zmienić skoro wskazana kategoria przez katalog jest dokładnie taka jaka powinna być

Katalog, z którego Państwo korzystają tworzą użytkownicy serwisu, więc mogą znajdować się w nim naruszenia. Katalog na bieżąco jest monitorowany i poprawiany. Niestety z racji ilości produktów nie jesteśmy w stanie sprawdzić wszystkich ofert jednocześnie. Dlatego też dodaliśmy opcję sprawdzenia ofert przed ich wystawieniem i udostępniliśmy możliwość zgłoszenia ewentualnych błędów. Za połączenie oferty z produktem w pełni odpowiedzialny jest jej autor - sprzedający.

Niech  mnie ktoś oświeci w jakiej kategorii ma być dezodorant skoro - ta kategoria

Uroda - Perfumy i wody - Zapachy dla kobiet - Dezodoranty

jest błędna

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@meduza Doprecyzuj proszę, bo widzę, że oferta jest aktywna w kategorii Uroda. 

https://allegro.pl/oferta/dezodorant-z-olejkiem-drzewa-herbacianego-tea-tree-roll-on-17016845159

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

meduza
#12 Orędownik#

ScreenHunter_2365 Mar. 10 16.50.jpgScreenHunter_2366 Mar. 10 16.53.jpgw tej ofercie nie można zmienić ilości  i ceny

przy próbie zmiany mam komunikat

""Nie możesz umieszczać ofert w innej kategorii niż ta, której dotyczy sprzedawany towar. Utrudnia to kupującym wyszukiwanie interesujących ich przedmiotów. Wystaw przedmiot w prawidłowej kategorii."""

próbowałam wystawić nową ofertę korzystając z katalogu po EAN   -  i ten produkt jest w kategorii Uroda - Perfumy i wody - Zapachy dla kobiet - Dezodoranty   - czyli tej samej ale przy próbie wystawienia mam ten sam komunikat

tak samo jest gdy przy wystawianiu zmieniam kategorię z wybranych w katalogu np antyperspiranty

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @meduza. Już konsultuję ten temat. Niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów