Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Próbuję zmienić ilość w ofercie lub wystawić nową ofertę - wpisuję EAN (GTIN): 0717554030093,
wybiera mi kategorię Uroda - Perfumy i wody - Zapachy dla kobiet - Dezodoranty
wypełniam cały formularz i pojawia się komunikat
""Nie możesz umieszczać ofert w innej kategorii niż ta, której dotyczy sprzedawany towar. Utrudnia to kupującym wyszukiwanie interesujących ich przedmiotów. Wystaw przedmiot w prawidłowej kategorii.""
otrzymuję odpowiedzi o konsultantów które nic nie wnoszą - jak mam zmienić skoro wskazana kategoria przez katalog jest dokładnie taka jaka powinna być
Katalog, z którego Państwo korzystają tworzą użytkownicy serwisu, więc mogą znajdować się w nim naruszenia. Katalog na bieżąco jest monitorowany i poprawiany. Niestety z racji ilości produktów nie jesteśmy w stanie sprawdzić wszystkich ofert jednocześnie. Dlatego też dodaliśmy opcję sprawdzenia ofert przed ich wystawieniem i udostępniliśmy możliwość zgłoszenia ewentualnych błędów. Za połączenie oferty z produktem w pełni odpowiedzialny jest jej autor - sprzedający.
Niech mnie ktoś oświeci w jakiej kategorii ma być dezodorant skoro - ta kategoria
Uroda - Perfumy i wody - Zapachy dla kobiet - Dezodoranty
jest błędna
@meduza Doprecyzuj proszę, bo widzę, że oferta jest aktywna w kategorii Uroda.
https://allegro.pl/oferta/dezodorant-z-olejkiem-drzewa-herbacianego-tea-tree-roll-on-17016845159
w tej ofercie nie można zmienić ilości i ceny
przy próbie zmiany mam komunikat
""Nie możesz umieszczać ofert w innej kategorii niż ta, której dotyczy sprzedawany towar. Utrudnia to kupującym wyszukiwanie interesujących ich przedmiotów. Wystaw przedmiot w prawidłowej kategorii."""
próbowałam wystawić nową ofertę korzystając z katalogu po EAN - i ten produkt jest w kategorii Uroda - Perfumy i wody - Zapachy dla kobiet - Dezodoranty - czyli tej samej ale przy próbie wystawienia mam ten sam komunikat
tak samo jest gdy przy wystawianiu zmieniam kategorię z wybranych w katalogu np antyperspiranty
Cześć, @meduza. Już konsultuję ten temat. Niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.