anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Orlen Operator - opłaty podstawowe ..

kontaktD
#10 Popularyzator#

Witam, 

Jak w temacie?

Proszę o wyjaśnienie na jakiej podstawie taka opłata ?

Zamówienie za całe 17, 40. + koszty transportu orlen paczka 9,99 

A mnie potrąciło z konta Orlen Operator - opłaty podstawowe 10,99. Dlaczego ?

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @kontaktD. Wiemy o błędzie w naliczeniach opłat za nadanie paczek Allegro Delivery. Dział techniczny priorytetowo pracuje nad rozwiązaniem tej sytuacji. Najmocniej przepraszam za utrudnienia.
Przesłałam już prośbę o korektę błędnie naliczonej kwoty nadania tej przesyłki. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kontaktD
#10 Popularyzator#

Proszę podaj jakie metody dostawy musimy mieć włączone, by utrzymać smart. Czy ten Orlen konieczny ? 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@kontaktD, aby Twoje oferty były Smart, musisz udostępniać 3 metody z dostawą do automatu/punktu oraz 2 metody z dostawą pod adres.  
Wśród tych metod muszą się znaleźć metody z programu Allegro Delivery. Nie można ''odłączyć'' Allegro ORLEN Paczka od grupy dostaw Allegro Delivery. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kontaktD
#10 Popularyzator#

Proszę mi wytłumaczyć podsumowanie kolejnej  oferty z dnia  10 mar 2025, 09:48

zamówienie opłacone kwotą 52,20 , po czym moje opłaty dot.ów zamówienia wynoszą 26,38 ?? Czegoś tu nie rozumiem!

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @kontaktD. Całkowity koszt zamówienia 58c06fb0-fd8c-11ef-a684-d59c44faf1d9 wyniósł 52,20 zł. Do tej transakcji naliczyliśmy Ci prowizję w wysokości 6,48 zł. Na Twoim billingu widniały już wcześniej inne naliczenia i dlatego łączna kwota obciążeń to 26,38 zł. 
Spójrz na kolumnę ''obciążenia'' (pojedyncze naliczenie) a nie na ''saldo'' (suma należności). 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów