anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Days AlleObniżka 03-09.03.2025

kadus_ms_fb
#9 Pomysłodawca#

Witam.

Allegro Days AlleObniżka 03-09.03.2025 zamowienie numer a6fc4fb0-f9a8-11ef-a31d-319fb0908b96. Limit dla kupujacego to 4 szt. Zakupil 3 szt a wyrownanie ceny jest wpisane za 2 szt. Prosze o wyjasnienie. Pozdrawiam.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

gdvorek
Moderator
Moderator

@kadus_ms_fb konsultuję to, proszę o cierpliwość.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@kadus_ms_fb otrzymałem informację, że w zamówieniu dwie sztuki z oferty 15336445352 były kupione w kampanii.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

kadus_ms_fb
#9 Pomysłodawca#

Klient kupil 2rolki i 1 rolke w jednym zamowieniu ten sam numer aukcji. Wnioskuje ze wrzucil zestaw z klejem i dozucil sama tapeta bo wlasnie tak wyglada to zamowienie. Wiec nie bardzo rozumiem. Rozumiem ze na oferty z kampanii ktore sa w zestawie obowiazuje cena z kampanii ale juz doplata nie ? Do tej pory jak byly jakiekolwiek wyroznienia i tego typu rzeczy to zestawow nie bylo mozna kupowac.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @kadus_ms_fb. Już to weryfikuję. Niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią 🙂  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kadus_ms_fb
#9 Pomysłodawca#

Witam. Dzisiaj mam ponownie te sama sytuacje z nastepnym zamowieniem. W Kupionych tapetach w zestawie ktory stworzylo automatycznie Allegro nie nalicza sie wyrownanie ceny.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@kadus_ms_fb Przykro mi, ale nie otrzymaliśmy jeszcze odpowiedzi. Proszę Cię o jeszcze chwileczkę cierpliwości. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów