Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Dlaczego sprzedaż dzisiejsza produktu z wysyłką 1 dnia (czyli mam czas na wysyłkę do jutra) wskazuje, że mam wysłać ja dzisiaj? Nie to sprzedaż z opcją natychmiast. Nie mam także włączonego. Nie mam także włączonej dostawy szybszej niż moja deklaracja. To jest nie zrozumiałe, albo algorytm źle działa, albo to działania allegro z premedytacją. O co tu chodzi?
Nr zamówienia to: 6e48e0c0-3549-11f0-9d64-07fe83f663bf
Pozdrawiam i proszę o wyjaśnienie.
Dzień dobry @www_puzzla_pl! Masz ustawioną wysyłkę tego samego dnia, jeśli zamówienie jest złożone przed 10. To zamówienie zostało zrobione o 9:10, dlatego czas na nadanie tej paczki obliczyliśmy na do końca dzisiejszego dnia.
Dziękuje za odpowiedź oraz układanie mi życia 🙂
@www_puzzla_pl godzinę wysyłki tego samego dnia ustawiasz sam, w zakładce Ustawienia dostawy, w części Ustawienia godzin składania zamówień.
Dziękuje, w końcu mogę to zrobić, jakiś czas temu chciałem to zmienić to było nie możliwe, były ustawione jakieś wysokie limity sprzedaży, na którą nie miałem szans. Super, że nie zależy to już od ilości sprzedaży 🙂 Dziękuje za pomoc i życzę miłego dnia.
[edycja]
@www_puzzla_pl muszę dodać, że warunki wyświetlania tej informacji w Twoich ofertach się nie zmieniły, czyli: