anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Niepoprawna wartość parametru Marka

eplakaty
#9 Pomysłodawca

Przy próbie edycji tytułu oferty 13917715859 i jej zapisaniu wyskakuje komunikat: 

"Podczas modyfikowania oferty wystąpiły błędy - Niepoprawna wartość parametru Marka (Pyramid) dla produktu w ofercie. Prawidłowa wartość parametru dla produktu to: "248811_1731961"."

eplakaty_0-1788699630617.png

Wracam więc do pola wyboru parametru "marka" rozwijam listę i widzę nazwy marek. Na liście oczywiście są same nazwy a nie kody typu "248811_1731961". 

eplakaty_1-1788699689301.png

Możecie napisać, przecież powinieneś wiedzieć jaką markę ma produkt który wystawiasz. Odpowiem tak wiem, to "Pyramid" ale Allegro na liście ma jeszcze inne wybierane wciąż przez innych sprzedawców, np. Pyramid International, Pyramid Posters, Star Wars, bez marki itp. 

Dla tej oferty poprawne będą "Pyramid" i "Star Wars" jednak po wybraniu obu nadal wyskakuje błąd i wskazanie na markę "248811_1731961"

I jak mam odgadnąć czym w takiej sytuacji jest ten parametr? Drogie Allegro możecie się do tego odnieść. To strasznie irytujące. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@eplakaty Napisz mi proszę, jaki dokładnie produkt chcesz wystawić i w jakiej kategorii. Zweryfikuję wówczas sprawę. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

GaleriaObrazu
#9 Pomysłodawca
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@GaleriaObrazu dziękuję. Poprosiłam już o zmianę tej wartości, tak by odnosiła się do nazwy, a nie do wartości. 

Ola
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@GaleriaObrazu sprawdź proszę teraz. Poprawiliśmy już tę markę, więc teraz powinno być w porządku. 

Ola
oznacz moderatorów