Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem z wystawianiem aukcji przez sklep AtomStore. Wystawiając słuchawki dokanałowe lub nauszne w kategorii słuchawki przewodowe w niektórych przypadkach Allegro zwraca mi tytułowy błąd. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć informacji czego dotyczy. Korzystam z tego samego szablonu, z tych samych parametrów, jeden produkt jest akceptowany inny nie. Nie wiem nawet o jaki konkretny parametr chodzi. Czy ktoś ma jakiś pomysł?
Cześć. Allegro RestApi zwraca błędny parametr. W Twoim przypadku jest to (18812). Teraz piłeczka jest po stronie AtomStore aby Ci dopisali do tego nazwy z dokumentacji. A z ciekawości, jak Ci się takie coś trafi to postaraj się to wystawić z poziomu www i może zobaczysz co jest nie tak.
A to już zrobiłem, ale czekam drugi dzień na odpowiedź, więc pomyślałem, że może jest jakiś PDF w necie powieszony z kodami.
Brak parametru MARKA
Mam wypełniony i inne produkty tej marki idą, więc chyba to nie to.
No to czekamy na odpowiedź opiekuna sklepu. Jeśli się czegoś dowiem konkretnego to dam znać.
@rms_pl Nie jest to przypadkiem problem z polem Marka -> Inna? Pewnie dlatego krzyczy, bo trzeba podać wartość ręcznie
Mam pole marka zmapowane na sztywno z polem producent w sklepie internetowym. Ten sam producent z innymi modelami słuchawek w tej samej kategorii działa bez problemu. A tylko z dwoma parami słuchawek mi nie działa. Wygląda mi to na jakiś bug.