Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Zamknęliście mi około 250 aukcji bezpodstawnie. Proszę o wyjaśnienie sprawy. Miałem aukcje podwójnie wystawione w/g regulaminu , aukcje zostały zamknięte całkowicie. Proszę wznowić mi te aukcje z powrotem
@MARSTAF Przyczyną usunięcia ofert są duble w kategoriach. Zgodnie z Regulaminem Allegro publikacja więcej niż dwóch ofert dotyczących tego samego przedmiotu z parametrem stan "Nowy" w ramach tej samej podkategorii jest zabroniona. Podczas sprawdzania, czy oferty są powielone, bierzemy pod uwagę: produkt, z którym oferta jest połączona, parametry (w tym numery EAN), miniaturki. Za powieloną uznajemy każdą ofertę, w której występują jednocześnie wszystkie czynniki wymienione powyżej.
Swoje oferty łączysz z jednym produktem w katalogu, dlatego oferty są usuwane jako duble.
Nie było błędów. Allegro zrobiło błąd i zamknęliście mi 250 aukcji i nie mam ich w ogóle. Aukcje były dobrze wystawione
@MARSTAF to chyba dzisiaj mają jakiś dzień uwalania aukcji, o ja mam to samo. Wyrzucono oferty, które są zdulowane na różnych podkategoriach, wpisując jako powód, ze są w tej samej podkategorii? domyślam, ze automat wywala wszystko co jest połączone produktem katalogu, i nie pa w jakiej kategorii jest wystawione.