Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
To sporadyczne wyjątki wystawiane przez złośliwą konkurencje lub oszukanych konsumentów którzy przestali już wierzyć w uczciwych sprzedawców 😉
Witam najgorsze jest to w tych wszystkich ocenach ,że Allegro stosuje zawsze tą samą śpiewkę ,że nie ma możliwości ingerować w opinię kupującego ,bo nie ma możliwości zweryfikowania zakupu ,co jest nieprawdą ,przecież można sprawdzić ,kiedy wysyłka została nadana ?,kiedy dotarła do klienta? jaki był jej koszt ? czy zawyżony ,czy też nie?
Ponadto w moim przypadku jeden pracownik Allegro usuwa komentarz negatywny ,pisząc ,że jest niezgodny z zasadami Allegro ,po czym kupujący wystawia kolejny komentarz negatywny ,inny pracownik też go usuwa ,bo jest niezgodny z zasadami Allegro ,po czym kupujący po raz trzeci wystawia komentarz negatywny ,ale tym razem pracownik Allegro już go nie usuwa ,twierdząc ,że komentarz nie narusza zasad Allegro ,po prostu ABSURD?!
A najgorsze jest to ,że transakcja była zgodna z opisem ,wysyłka też ,a kupujący zaniża mi ocenę złośliwie i wystawia NEGATYWA ,tylko dlatego ,że ja nie przyjmuje zwrotów /sprzedaje jako osoba prywatna/ i nie chcę mu oddać pieniędzy ,zresztą w opisie na stronie o mnie jest o tym mowa ,szkoda nerwów!!
To skomplikowane spory i trudno się odnieść na forum nie znając dokładnie wszystkich szczegółów całego procesu Twojego problemu oraz stanowiska kupującego 😉
@cichy56412 Trafił ci się twardy klient raczej go nie zmiękczysz regulamin daje mu wiele możliwości a ty nie masz za bardzo jak się bronić(tylko czarna lista) a swoją drogą to jest też możliwe by usunięty negatywny komentarz przez pracownika allegro za to że nie był regulaminowy klient mógł go w tej samej aukcji wystawić ponownie? Wiem że jeśli piszę sam do klienta o usunięcie to może on go usunąć i wystawić inny (nie koniecznie lepszy) ale jeśli to allegro usunęło to nie powinno być takiej możliwości jedynie jakieś upomnienie dla klienta za pisanie takich ocen.
U mnie raz kupił za pobraniem , nie odebrał i wystawił negatywa.
Gdy napisałem, na allegro to pracownica powiedziała że nie może skasować, i że ona też takie negatywy ma. Powalony system się tu zrobił