Proszę serdecznie o odpięcie nieuczciwego sprzedawcy podpinającego się pod markę ZELTO z produktem o innych parametrach, kolorze, wymiarach itp.
W pierszej kolejności samodzielnie zgłoś błędnie podpiętą ofertę przez dedykowany formularz.
Już to zrobiliśmy:)
Niestety sprzedawca wciąż podpięty pod katalog naszej marki
Dzień Dobry,
proszę serdecznie o odpięcie sprzedawców wystawiających się z zupełnie innymi przedmiotami i podpinającymi pod katalog naszej marki:
Było to już zgłaszane niestety bez odzewu a nasze oferty tracą na trafności
Nie powielaj kolejnych wątków w tym samym temacie. Jeśli zgłosiłeś oferty przez formularz to zachęcam uzbroić się w cierpliwość, sprawdzimy to i podejmiemy odpowiednie działania.
Rozumiem, tylko ja tak naprawdę codziennie bardzo dużo tracę przez to, że ktokolwiek się pode mnie podpiął.
Uważam, że nie powinno dojść do sytuacji, gdzie dwa razy w tygodniu pod moją suszarkę, która jest ewidentnie szara, podpinają się chińscy sprzedawcy z zupełnie innym modelem suszarki, a ja przez kilka dni mam problem ze zdjęciem takiej oferty. To powinno być automatycznie przez algorytm wykrywane i usuwane.
Również pod tą myjkę bardzo często się sprzedawcy podpinają. Ja wydaję dużo budżetu, żeby ją wypromować. Ma ona dobre oceny, a podpina mi się ktoś, kto może mi całkowicie zepsuć katalog, na który pracowałem długi czas.
Dlatego piszę tutaj i powielam wątki, żeby sprawa została rozwiązana. Uważam, że uzbrojenie się w cierpliwość nie jest jedynym rozwiązaniem w takiej sytuacji, gdzie trzeba działać szybko.
Rozumiem, natomiast zgłoszenie błędnych podpięć przez formularz to jedyna słuszna ścieżka. W przypadku stale tych samych podpięć podejmujemy działania, natomiast zespoły weryfikujące potrzebują więcej czasu na to.