Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klient zakupił ręcznik, założył dyskuję, że produkt niezgodny z opisem i nie jest to bawełna zażądał nowego produktu. Wysłałam zdjęcie metki, gdzie jest info 100% bawełna i prosiłam o zwrot produktu. Na co klient, że nie ma takiej metki:) proces pakowania nagrywam, bo mam dość ludzi, którzy za parę złoty kłamią i działają na szkodę firmy.
Oczywiście klient milczy, dyskuja w toku. Zadzwoniłam dzisiaj do niego i doszło do kłótni, wysłałam filmik, gdzie widać metkę.
Dlaczego na Allegro nie można stworzyć listy nieuczciwych klientów, dlaczego Allegro pozwala na tego typu zachowania, a sprzedawca musi tracić czas i nerwy.
Moze ktoś ze sprzedawców miał już do czynienia z loginem [edycja].
Nie znam człowieka, ale takich jest dużo. Najgorsze jest to, że tak jak napisałaś "za kilka złotych" robią z siebie oszusta, wyłudzacza a czasami nawet TheBilla.
Teraz napisz w dyskusji, że w świetle dowodów który przedstawiłaś przedmiot jest zgodny z opisem, a reklamacja jest niezasadna i odrzucasz ją w całości. Musisz to zrobić KONIECZNIE i to przed upływem 14 dni. Następnie piszesz ticket do Allegro, informując że wydałaś decyzję reklamacyjną, w związku z tym prosisz o zakończenie dyskusji. Tyle.
Dziękuje za informację.
@FH2024 odpowiadaj na każdą wiadomość i nie zapomnij odrzucić reklamacji, możesz to już zrobić nie musisz czekać do 14 dni 🙂
Napisz że reklamacja jest bez zasadna produkt zgodny z ofertą jest to bawełna itp. 🙂
Właśnie to zrobiłam , jeszcze raz bardzo dziękuję , pewnie teraz czeka mnie negatyw:(
@FH2024 nie koniecznie, poczeka 14 dni licząc że nie odpowiesz na reklamcję, potem dostanie wniosek do Protect, allegro dla zadowolenia wypłaci mu kasę bez obciążania Ciebie, przykre ale tak to często wygląda 😞
@kostas11 W takich sytuacjach na prośbę sprzedającego, gdy wydasz decyzję reklamacyjną, Allegro zamyka dyskusje od ręki.
TechartGSM Allegro zamknęło dyskusję.
No to masz modus operandi na przyszłość 🙂