Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, sprzedaje produkty, które są szyte przeze mnie. Nie prowadzę sprzedaży hurtowej. Nie mam produktu ogólnodostępnego dla każdego jakiejś znanej marki. Szyje swoje, mam swoje zdjęcie i swój opis. Co jakiś czas trafiam na allegro na jakieś "Oszukane" konta, które sprzedają mój produkt, wykorzystując moje opisy i zdjęcia. Konta to zdecydowanie jakaś ściema, dane są np takie:
"Dane firmy
putianshilichengquzhenhaijiedaoluweijiefangzhipindian(getigongshanghu)
fujianshengputianshilichengquzhenhaijiedaohaifengzhongjie202hao
351100 PUTIAN"
Raczej śmierdzi oszustwem i problem jest poważny, ponieważ ktoś wgl nie jest w posiadaniu tego do sprzedaży a w wariantach od innych sprzedawców muszę z nim konkurować. Mało tego jeśli ktoś się nabierze to potem dodaje opinie negatywna. Zdarzyło mi się, że ktoś kupił u nich ten produkt został oszukany bo np dostał zupełnie coś innego, stąd zbulwersowany klient dodaje przy tym produkcie w katalogu zdjęcia i opinie, że oszustwo, jakieś śmieci w zdjęciach dodają klienci, ze to dostali itp, a tego produktu na oczy nie wiedział ani sklep, ani kupujący...Jak z tym walczyć?
To wygląda tak jakby ukradziono tysiące ofert, narobią zamieszania i za tydzień takie konto znika.
Na ten moment takie konta już znalazłam cztery: zqiongbing118 , zqiongbing168 , zqiongbing105 , aixuexiong22
Wysyłka Wielka Brytania, czasem są Chiny itp.
Problemem największy są potem te opinie, które dla mnie są bardzo krzywdzące., bo wgl nie są o moim produkcie.
To nie są oszukane konta , to [edycja] 😀
Jak z tym walczyć?
nie wiem , trochę ich dużo
@grey_s_c poprosiłam już o sprawdzenie wszystkich 4 kont, które wskazałaś, więc jak tylko dostanę odpowiedź, wrócę tutaj.
@mdrogeria wybacz, ale musiałam.
@grey_s_c czy możesz przykłady ofert, których dotyczy ta sytuacja?