Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
W dniu dzisiejszym jest nowa wersja etykiety INPOST w której login kupującego jest tak mały, że na wydruku z etykiety termicznej 150x 100 jest nieczytelny.
Poprzednia wersja etykiety miała znacznie większy login.
Utrudnia to nam kompletowanie zamówień.
Prosimy o powiększenie loginu na etykiecie
@jareks1111 twoja prośba powinna być skierowana do InPost.
@InPost co za cuda znowu wymyśliliście
Z czystej ciekawości. Czemu te kolorki mają służyć Waszym kurierom? Bo zakładam że to nic nie daje na sortowni.
paczki smart nadają się dziś z opcją dostawa w weekend, dlatego inaczej wyglądają etykiety. Zwykłe paczkomaty nadają się po staremu. Warto zaznaczyć, że dostawa w weekend normalnie jest dodatkowo płatna więc liczę na to, że Allegro nagle nam nie podbije faktur z powodu tego błędu.
1) Pomniejszone loginy w etykietach SMART i zwykłych (Wydruk A6P) były już wczoraj. Skalowanie przy wydruku nic nie zmienia bo wydruk zajmuje cały obszar etykiety.
2) Dziś etykiety SMART mają dodatkowo czarne belki na górze przy standardowym imporcie przez ManagerPaczkomaty (bez zaznaczania dodatkowych opcji).
@InPostProsimy o odniesienie się do tych dwóch kwestii.
Chyba o to chodzi z tymi nowymi etykietami
Właśnie dopiero zauważyłem oznaczenie WKN. Teraz tylko sprawdzać czy jakimś cudem nie wślizgnie się dopłata.....
Cześć,
dzisiaj nadałem 3 przesyłki paczkomatowe i jedna z nich ma oznaczenie WKN
znalazłem tutaj odpowiedź, że jest to weekendowe nadanie.
paczki nadajemy, później odbiera je kurier. Okazało się, że za odbiór inpost skasował nas podwójnie - 1x za odbiór zwykłych oraz 1x za odbiór WKN.
mieliście podobny przypadek? jestem na etapie wyjaśniania z inpost
Pomniejszony login dotyczy wydruku etykiety w formacie A6P - do etykiet samoprzylepnych
My głosujemy za zrezygnowaniem z zaczernionego nagłówka, niektóre drukarki termiczne wariują...