Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proponuję Allegro wprowadzić ocenę za "koszt towaru". Skoro koszt wysyłki podlega ocenie i my jako sprzedający płacimy od tego prowizję, to dlaczego nie koszt towaru? Za chwilę ktoś napisze, że kupujący ma prawo ocenić koszt wysyłki. Skoro kupujący kupując towar zawiera ze mną jako sprzedającym umowę, że ja ten towar dostarczę mu w odpowiednich ramach czasowych zgodnie z cennikiem który sobie wybrał to dlaczego to podlega ocenie??? Dlaczego nie oceniać również "kosztu towaru" ? Klient sobie kupi a później ponarzeka na cenę. Dlaczego sprzedający nie ma możliwości ocenić kupującego jak to jest przyjęte na innych cywilizowanych platformach handlowych. Kiedy będzie kres naciągania sprzedających na upusty, bo towar niedobry ale klient zwrócić go nie chce. Chce upust. Kiedy Allegro przestanie traktować sprzedających z których się utrzymuje jak zło konieczne zawsze przyznając rację w sporze kupującemu.
@X-TROM Te oceny są bardziej dla Allegro żeby sprzedających podzielić na lepszych i gorszych. Różne przywileje np SS i tak dalej.
Ocena za koszt wysyłki jest potrzebna, ale powinno być z automatu pięć gwiazdek gdy sprzedawca udostępnia tanie wysyłki typu paczkomat, allegro polecony, odbiór w punkcie żabka itp.
Istnieją natomiast sprzedawcy (i jest ich cakiem sporo) którzy nawet dla drobnych przedmiotów udostępniają tylko drogie wysyłki kurierem. I takim należy polecieć po gwiazdkach, może się pukną w końcu w czerep i udostępnią choć paczkomat. Bo jeżeli chcę kupić np. płytę CD za 15zł której akurat nikt inny nie ma, i widzę że najtańsza wysyłka u tego sprzedawcy to kurier za 19zł, to mnie cholera bierze.