Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pan wystawił mi negatywa mimo że próbowałam się z nim skontaktować telefonicznie . Bez żadnego odezwu . Proszę o jakiś link gdzie mogę ten przypadek zgłosić żeby allegro to zweryfikowało
Zgłosić możesz tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=51b99f53-f844-4aca-ae85-35363ce7a272
Moim zdaniem ocena nie narusza zasad.
Chyba żartujesz . Dostaje negatywa za to że kupujący nie odebrał i nie przeczytał mojej wiadomośći ?
To ja się dwoje i troje żeby się z nim skontaktować a on mi negatywa po miesiący wystawia ?
Może zespół allegro powinno się zabrać za takich kupujących .
Oj jeszcze nie wiesz jak wiele takich trupów wypadnie z tej szafy 😉
Według Allegro może, bo jest to SUBIEKTYWNA OCENA KUPUJĄCEGO ❤️ ❤️
I codziennie zdarza się kilkaset ocen negatywnych od osób, które nie odebrały pobrań, gdzieś miały cały zakup, zlały kompletnie sprzedającego. Nie łudź się - ten portal nic z tym i z oceną jaką dostałaś nie zrobi. Pozostaje Ci się... przyzwyczaić 🙂
@sagarysklep Male szanse żebyś coś zdziałała ale życzę powodzenia
@sagarysklep Ale ja ci radzi @xyz96 należy to zgłośic
@sagarysklep Komentarz to wg. Allegro ocena subiektywna. Czyli kupujący moze dać Ci negatyw pisząc : "Harmonia, Kaszuby, Rakieta, Piasek tańczę Krakowiaka" i będzie wg nich ok.....
Szanse małe - ale pisz, nic nie tracisz.
Skoro nie odebrał paczki za pobraniem i dodatkowo wystawił negatywną opinie, dla mnie to wygląda na łatwą sprawę sądową
tutaj raczej paczka nie została wysłana ze względu na błędne dane w formularzu dostawy