Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzisiaj dostałem kolejną ocenę NEGATYWNĄ
opóźniona wysyłka - to stały problem związany z podawanym przez allegro PRZEWIDYWANYM CZASEM WYSYŁKI -paczka wysłana w terminie
opóźniony zwrot wpłaty - zwróciłem wpłatę po 7 dniach - wysyłam dużo paczek i mam 40% zwrotów to wynik systemu smar i wpłat allegro pay -muszę mieć czas na weryfikację zwrotów
po rozmowie telefonicznej dostałem odpowiedź że allegro nie może z tym nic zrobić bo ocena jest subiektywna i nawet gdybym zwrócił wpłatę w dniu doręczeniem paczki a klient wystawił by ocenę negatywną to i tak by nie była usunięta
@dominika20088 a ja Ci powiem jeszcze więcej, nawet gdyby paczka dotarła przed terminem doręczenia i kupujący zaznaczy NIETERMINOWA DOSTAWA, to i tak Ci tego komentarza nie usuną😉
allegro robi z nas niewolników korporacyjnych którzy angażują swój czas nie małe pieniądz, płacimy olbrzymie pieniądz portalowi a w zamian nie dostajemy żadnego wsparcia, PRZED UPADKIEM KROCZY PYCHA
@dominika20088 w ocenę kupującego możemy ingerować wyłącznie w wyjątkowych, ściśle określonych sytuacjach. Więcej na ten temat przeczytasz tutaj.
w moim wypadku sprawa jest bezdyskusyjna KLIENT W KOMENTARZU NAPISAŁ NIEPRAWDĘ a allegro nie usuwa tej oceny co wpływa na moje wyniki sprzedaży
@dominika20088 a w którym miejscu w regulaminie widziałaś zapis, że kupujący nie może konfabulować🤔
ostatni dzwonię do allegro i jestem coraz bardziej przerażony co tam się dzieje, Jestem traktowany jako intruz który nie wie co chce, nie zna się, zgłasza bzdurne roszczenia a na dodatek rozmawiam z osobami które nic nie mogą, rozumią mój problem , jest im przykro CO NAJWAŻNIEJSZE MAM RACJĘ ale nie mogą pomóc