anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

oceny kupujących

dominika20088
#7 Wielbiciel

Dzisiaj dostałem kolejną ocenę NEGATYWNĄ  

opóźniona wysyłka - to stały problem związany z podawanym przez allegro PRZEWIDYWANYM CZASEM WYSYŁKI -paczka wysłana w terminie

opóźniony zwrot wpłaty - zwróciłem wpłatę po 7 dniach - wysyłam dużo paczek i mam 40% zwrotów to wynik systemu smar i wpłat allegro pay -muszę mieć czas na weryfikację zwrotów

po rozmowie telefonicznej dostałem odpowiedź że allegro nie może z tym nic zrobić bo ocena jest subiektywna i nawet gdybym zwrócił wpłatę w dniu doręczeniem paczki a klient wystawił by ocenę negatywną  to i tak by nie była usunięta

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@dominika20088  a ja Ci powiem jeszcze więcej, nawet gdyby paczka dotarła przed terminem doręczenia i kupujący zaznaczy NIETERMINOWA DOSTAWA, to i tak Ci tego komentarza nie usuną😉

oznacz moderatorów

dominika20088
#7 Wielbiciel

allegro robi z nas niewolników korporacyjnych którzy angażują swój czas nie małe pieniądz, płacimy olbrzymie pieniądz portalowi a w zamian nie dostajemy żadnego wsparcia, PRZED UPADKIEM KROCZY PYCHA

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@dominika20088 w ocenę kupującego możemy ingerować wyłącznie w wyjątkowych, ściśle określonych sytuacjach. Więcej na ten temat przeczytasz tutaj

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

dominika20088
#7 Wielbiciel

w moim wypadku sprawa jest bezdyskusyjna KLIENT W KOMENTARZU NAPISAŁ NIEPRAWDĘ  a allegro nie usuwa tej oceny co wpływa na moje wyniki sprzedaży

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@dominika20088  a w którym miejscu w regulaminie widziałaś zapis, że kupujący nie może konfabulować🤔

oznacz moderatorów

dominika20088
#7 Wielbiciel

ostatni dzwonię do allegro i jestem coraz bardziej przerażony co tam się dzieje, Jestem traktowany jako intruz który nie wie co chce, nie zna się, zgłasza bzdurne roszczenia a na dodatek rozmawiam z osobami które nic nie mogą, rozumią mój problem , jest im przykro CO NAJWAŻNIEJSZE MAM RACJĘ  ale nie mogą pomóc

oznacz moderatorów