Witam. Otrzymałem -100 pkt w jakości sprzedaży za późne odpowiedzi na wiadomości. Problem w tym że na wszystkie wiadomości odpowiadałem prawie natychmiast. Proszę o sprawdzenie skąd taki minus bo nie chciałbym stracić tytułu Super Sprzedawcy.
@DD_Sklep a sprawdzałeś w raporcie
W tej mierze liczą się tylko odpowiedzi w dyskusjach oraz na pytania o ofertę. Pytania o zakup nie liczą się w tej mierze.
Cześć, @DD_Sklep. W mierze Średni czas odpowiedzi sprawdzamy średni czas, w którym kupujący otrzymali od Ciebie pierwszą odpowiedź na:
Nie przyznajemy punktów ujemnych w tej mierze.
Jeśli w ostatnich 30 dniach nie masz pytań od klientów i wiadomości w Dyskusjach nie dostaniesz punktów w mierze Średni czas odpowiedzi. Przyznamy Ci natomiast 40 punktów w mierze Terminowe odpowiedzi - tak też właśnie stało się w Twoim przypadku. Nie widzę na Twoim koncie pytań/Dyskusji w ciągu ostatnich 30 dni.
więc skąd -100 pkt ?
@DD_Sklep pewnie nie miałeś w ostatnim miesiącu zapytań w dyskusji i przez centrum wiadomości
Można to cofnąć. Nie popełniłem błędu
Nic nie zrobisz, musi Ci ktoś zadać pytanie o ofertę lub otworzyć dyskusję.
@DD_Sklep nie można i nie popełniłeś zwyczajnie klienci nie zawracają ci zadka i to problem za dobra jakość
To nie jest tak że oni Ci zabrali 100 punktów. Miałeś kiedyś w mierze ileś tam punktów, dali Ci.
Następnie, nie miałeś zapytań więc nie dali Ci pkt.
Różnica pomiędzy przeszłością a teraźniejszością wynosi -100 pkt.
Dzięki