Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
właśnie się zorientowałam że po raz pierwszy klient kupił u mnie z opcją odroczonej platności. Mam dane do faktury i tutaj moje pytanie. Czy tą fakturę wystawiam tak jak każda inną? Bo ja właściwie kasę od pragmy już dostałam Więc mogę oznaczyć faktyre jako zapłaconą, ale skoro kupujący nie opłacił to chyba nie mogę mu wystawić faktury jako opłaconą? Ktos podpowie?
@barwyflory_pl normalnie wystawiasz, przecież opłacił i masz kasę 😄
@kostas11 właściwie to klient nie opłacił tylko pragmago, a fakture wystawiam klientowi. A skoro wystawiam fakturę na której jest info "zapłacono" i ją wysyłam klientowi to info na tej fakturze nie mija się z prawdą?
@barwyflory_pl Ale to już problem kupującego, a co Ty masz skłamać że nie opłacone skoro masz kasę 😄
Z tego co kojarzę bo nigdy nie brałem na raty to w sklepach od razu wystawiają fakturę na całość bo dostają kasę z banku a kupujący se to spłaca w ratach, tak samo jak klient z konta prywatnego kupuje płacąc przez allegro pay i ma raty lub odroczoną płatność, żąda fv to sprzedawca nie widzi tego i wystawia fakturę opłaconą bo dostał kasę 😄
@kostas11 to brzmi logicznie 😄 a forma płatność? przelew i tak czy inaczej mój numer konta?
@barwyflory_pl prelew lub przedpłata , w końcu otrzymałeś kasę przed wysyłką .