Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
25 marca złożyłem 4 wnioski o zwrot rabatu transakcyjnego i dzisiaj otrzymałem infomację o odrzuceniu, jestem tym faktem bardzo zdziwiony, tym bardziej , że wniosek, który składałem tydzień wcześniej został zaakceptowany,
Kupujący towar skorzystali z formularza o odstapieniu od umowy kupna, ja zwróciłem pieniądze, a teraz jeszcze tracę przez brak zwrotu rabatu.
Zasady, które wprowadza Allegro bardzo mnie zdziwiły.
Są nowe zasady zwrotów, jak oddałeś im kasę przez payu to powinieneś dostać od ręki zwrot, pisz odwołanie.
Napisz odwołanie od decyzji; https://allegro.pl/pomoc/odwolanie-od-decyzji-o-rabacie-transakcyjnym
To jest nie uczciwe i wymuszenia ze strony allegro . Również dostaje cały czas że nie zostało mi przyznane zwrot prowizji bo nie zwróciłem przez konto allegro z budżetu. .Klient mimo że napisał w wiadomości allegro to jeszcze widnieje iż odstąpił od kupna (czarno na białym) .Kiedy robię odwołanie dostaje zwrot (po co to żeby sprzedawców denerwować i wysyłać masę e-maili podwójnych ), ale pod spodem allegro wymusza mi żebym robił przez budżet z allegro którego nie zawsze mam i nie chce robić ponieważ moja księgowość opiera się na wpływach i zwrotach kiedy miałbym kontrole mam dowód iż zwróciłem . Księgowej jest też tak wygodnie . Allegro wprowadza jakieś zmiany i wymusza na sprzedawcach zwroty z allegro nie wiem po co to robi . Potwierdzenia listy śledzenia przesyłek . To ma być łatwo i prosto jak mam się bawić w siedzeniu i traceniu czasu na dodatkowe klikania i wyjaśniania to zaczyna ten system być coraz bardziej skomplikowany .