Dzień dobry,
zwracam się z prośbą o ponowne rozpatrzenie zgłoszenia marki Rebison, które zostało odrzucone z informacją, że sugerowana wartość jest firmą, a nie marką.
Chciałabym wyjaśnić, że Rebison nie jest nazwą firmy prowadzącej działalność gospodarczą, lecz zarejestrowaną i faktycznie funkcjonującą marką handlową, pod którą sprzedawane są produkty (grzejniki i akcesoria do grzejników).
Marka Rebison jest używana w ofertach sprzedaży, materiałach produktowych oraz komunikacji handlowej i nie jest nazwą przedsiębiorcy ani formą prawną działalności.
W związku z powyższym bardzo proszę o:
ponowną weryfikację zgłoszenia marki Rebison,
informację, czy wymagane są dodatkowe dokumenty lub wyjaśnienia, aby marka mogła zostać poprawnie dodana do systemu Allegro.
Zależy mi na poprawnym uzupełnieniu parametrów ofert zgodnie z zasadami Allegro i jednoznacznym przypisaniu produktów do właściwej marki.
Dziękuję za poświęcony czas i pomoc.
Pozdrawiam serdecznie
@GrzejnikiTomas Weryfikuję tę sprawę. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@GrzejnikiTomas Otrzymałam informację, że Twoja sprawa jest ponownie weryfikowana.
Dzień dobry, czy coś wiadomo w mojej sprawie. Bardzo nam zależy na pozytywnej weryfikacji. Konkurencja kopiuje nasze produkty i sprzedaje jako swoje, choć są to dwa różne produkty nie powiązane ze sobą.
Dzień dobry @GrzejnikiTomas! Otrzymaliśmy informację, że jesteście zarejestrowani jako sklep, nie marka. Czy posiadasz zdjęcia produktów (nie opakowań), na których widoczne jest logo marki?
Tak, w załączniku przesyłam zdjęcie produktu z logiem
@GrzejnikiTomas dziekuję! Przekazałam je w zgłoszeniu, wrócę z informacjami, gdy otrzymam odpowiedź.
@GrzejnikiTomas wracam z potwierdzeniem, marka została dodana.