Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zakonczyły się aukcję, chcieliśmy je wznowić wiekszość się wznowiło natomiast 100 aukcji sie nie wznowiło nic się nie zmieniało aukcje z rzeczmi uzywanymi kazda inna oferta taka informacja wyskoczyła
Wystąpił błąd - Oferta po zmianie nie kwalifikuje się już na produkt tymczasowy. Usuń go lub przypisz inny produkt. o co chodzi ?
@KORALEKOLORU czy kategorie, w których wystawisz te 100 ofert są na liście kategorii, w których można tworzyć produkty tymczasowe? Listę możesz pobrać z tego artykułu.
witam tamte po 2 dniach normalnie sie wznowiły teraz znowu taka sytuacja aukcje z uzywanymi rzeczami zakonczone niestety nie da sie wznowic poniewaz jest informacja Błąd
Oferta po zmianie nie kwalifikuje się już na produkt tymczasowy. Usuń go lub przypisz inny produkt. ja nic nie zmieniałam , dlaczego tak się dzieje
@KORALEKOLORU ja tu powtórzę to co napisała Monika czy oferty które wystawiasz są na liście kategorii, w których można tworzyć produkty tymczasowe?
Listę kategorii możesz pobrać z tego artykułu.
sprzedaje głownie moda uzywane, kazda rzecz jet inna , wystawiam wystaw podobną a wznawiam jak się zakoncza hurtem ,to jak mam teraz wznowic te które nie chcą sie wznowic i wyskakuje uzywanymi rzeczami zakonczone niestety nie da sie wznowic poniewaz jest informacja Błąd
Oferta po zmianie nie kwalifikuje się już na produkt tymczasowy. Usuń go lub przypisz inny produkt.