Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam oferta promowana nie wyswietla sie pierwsza ,kończa sie oferty promowane i tez jej nie ma.
nr oferty nr: 15146462070
ja jej nie widze nie wyswietla sie jest pozycja wyżej ta czarna tak ale białej nie ma ,na smartfonie tez jej nie widze jako oferty wyróznionej nie pojawia sie
@mmfashion2 A wpisujesz jakąś frazę, czy szukasz oferty w kategorii https://allegro.pl/kategoria/odziez-damska-garsonki-i-kostiumy-76040? Spróbuj też wyczyścić pliki cookies.
wchodze z kategori garsonki i kostiumy ta czarna jest a bialej nie ma
Pliki cookies wyczyszczone na 2 komputerach nie ma ,więc po co płacic za te wyróznienia???
@mmfashion2 Włącz sortowanie po cenie od najniższej, wtedy Twoja oferta będzie w miejscu, w którym wskazałam.
Ale w jakim celu??? czarna normalnie się wyswietla bez sortowania.
@mmfashion2 W sortowaniu po trafności Twoja oferta nie znajdzie się tuż pod czarną garsonką, tak jak na zrzucie, który Ci wysłałam, ponieważ kolejność ofert będzie dostosowywana do użytkownika. Twoja oferta jest widoczna jako promowana i widać to na zrzucie, który wysłałam wyżej.
Ofert wyróznione powinny byc wyświetlane po trafności przed ofertami bez promowania czy coś sie zmieniło????
@mmfashion2 Tak, oferty promowane są wyświetlane przed ofertami bez promowania.
No własnie wchodząc po trafności na kostiumy i garsonki nie ma tej oferty ,koncza sie oferty promowane i jej zwyczajnie nie ma,
@mmfashion2 Prześlę Twoje zapytanie do odpowiedniego zespołu i skonsultuję, dlaczego nie widzisz swojej oferty. Dam znać.
A Pani widzi po trafności tą ofertę???W ofertach promowanych?
@mmfashion2 Tak, widzę tę ofertę na pierwszej stronie w sortowaniu po trafności.
Sprawdziliśmy to na różnych urządzeniach i przeglądarkach i wszędzie oferta jest widoczna prawidłowo.
Witam, dziś tez nam sie wyświetla prawidłowo .Pozdrawiam
Witam,jest weekend i ponownie wystepuje ten sam problem co wyżej omawiany .Proszę o wyjaśnienie tej sytuacji.
Witam,jest weekend i ponownie wystepuje ten sam problem co wyżej omawiany .Proszę o wyjaśnienie tej sytuacji.Mało tego nie wyświetla się tez w kolrze ecru !