Dzień dobry jeszcze wczoraj moja oferta nr 11609365440 była na pierwszym miejscu pod względem trafności z kategorii skrzynki na listu. Wydaję ogromne kwoty w Allegro Ads żeby to utrzymać. Dziś oferta zniknęła z pierwszej strony. Nie wiem czy jest to spowodowane tym że, ktoś się podpiął całkowicie innym z innym produktem pod mój produkt . Jeśli tak to proszę o interwencję lub wytłumaczenie mi dlaczego tak się dzieje. To jest rozczarowujące żeby takie rzeczy się zdarzały.
@e-metalbud już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją.
Na tą chwilę ktoś kupił kupił ten produkt co był podpięty pod mój produkt z katalogu produktów. Była tylko 1 szt. wystawiona. Ale tak w ogóle to dlaczego system pozwala podpiąć się pod produkt z katalogu produktu z całkiem innym produktem i dlaczego wówczas moja aukcja znika z pierwszej strony z danej kategorii ?
@e-metalbud Alicja zgłosiła błędne podpięcie i produkt został odpięty. Jeśli sytuacja się powtórzy, daj znać.
@e-metalbud życie, Ty reklamujesz i płacisz a ktoś podpięty pod katalog ma tańsze oferty i sprzedaje 😄 druga sprawa ADS to licytacja nie zawsze Twoje będzie pierwsze 😞