anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

oferty ciągłe zmainy

ITON
#8 Zapaleniec#

czy może ktoś wytłumaczyć kolejny debilizm allegro ?

znowu usunęli ponad 1000 aukcji. Ledwo je wprowadziłem tak jak sobie zażyczyli i znowu usunięte.

Bodajże w grudniu było to same.

To jakiś absurd. Jakiś baran siedzi i wymyśla ? To tak chce allegro zarabiać ? wywalając ciągle aukcje ?

oznacz moderatorów
25 ODPOWIEDZI 25

ITON
#8 Zapaleniec#

naklejki są różne nie tylko ostrzegawcze. Zrobiłbym dział naklejki BHP

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@ITON Jasne, dziękuję za tę sugestię. Przekazałam ją już do właściwych osób odpowiedzialnych za tę zmianę. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel#

@mr_oma napisała "intencją produktyzacji jest maksymalne ułatwienie kupowania na Allegro."

napisz proszę, tak z ręką na sercu, kiedy ostatnio robiłaś zakupy na Allegro poszukując jakiegoś przedmiotu? I jak bardzo łatwo Ci to poszło?

Ja się ostatnio zderzyłam ze ścianą gdy w parametrach produktu było zupełnie coś przeciwnego niż w opisach aukcji i nie 1 aukcji tylko kilkudziesięciu. Jeden baran wpisał źle i nijak nie daje się tego poprawić

oznacz moderatorów

ITON
#8 Zapaleniec#

kupowanie na allegro a w szczególności szukanie to koszmar na allegro. A jak jeszcze geniusze z allegro bez totalnej wiedzy o produkcie sobie go poprzenoszą jak chcą i gdzie chcą to tylko bić brawo.

tak właśnie mi zrobili najpierw 1000 szt przenieśli sami gdzieś.... a póżniej je zamkneli bo nie było w nich wszystkich parametrów.... jeszcze raz brawo wy

a teraz się pytam co z nimi.... to widzę cisza nastała

oznacz moderatorów

AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel#

@mr_oma Nie otrzymała odpowiedzi na moje pytanie: "napisz proszę, tak z ręką na sercu, kiedy ostatnio robiłaś zakupy na Allegro poszukując jakiegoś przedmiotu? I jak bardzo łatwo Ci to poszło?"

oznacz moderatorów

www_bokken_pl
#11 Animator#

Masz przecież masową zmianę parametrów np dla całej wybranej kategorii, jednym kliknięciem możesz wybrać producenta dla 1000 aukcji.

Tak samo wybierasz producent INNY i wpisujesz nazwę dowolnie.

Jest coś takiego jak baslinker może warto spróbować.

oznacz moderatorów