Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zima idzie, trzeba chyba kupić saneczki i zjeżdzać po allegrowym wykresie giełdowym 😉
Drenowanie kieszeni sprzedawców prowizjami , katalog allegro , wyszukiwarka allegro , wspieranie roszczeniowości klientów . Nie da się być blizniakiem **piiip**a . Jak by Polacy chcieli **piiip**a to by tam kupowali . **piiip** nie dał rady w Polsce. Allegro było bezkonkurencyjne ale niestety jakieś tęgie umysły z zarządu chciały bardziej więciej wiecej i więcej ... nie da się. Z końcem roku podziekuję tej platformie . Szkoda tylko tych ludzi którzy żyli tylko z Allegro 😞 OMG Słowo Am..on jest gumkowane w allegro ja pitole
@eightbitclone2 spory wolumen 14go... ktos się pozbywał poniżej ceny rynkowej (wtedy)
@pinsplash wg mojej teorii spiskowej, ktoś wie więcej niż powinien, może są prognozy o ile spadnie zysk serwisu po wprowadzeniu ostatnich zmian i dyrektyw ue
to co robi obecnie allegro, to sukcesywne niszczenie tego portalu
@RED napisał(a):
@pinsplash wg mojej teorii spiskowej, ktoś wie więcej niż powinien, może są prognozy o ile spadnie zysk serwisu po wprowadzeniu ostatnich zmian i dyrektyw ue
to co robi obecnie allegro, to sukcesywne niszczenie tego portalu
Zjazd akcji jest z powodu publikacji przez Allegro prognoz sprzedaży na 4 kwartał, a są one pesymistyczne.
@RED oj tam od razu teorie spiskowe, to było 13-tego😀 i pewnie czarny kot im przebiegł drogę😋