anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oj, a co tu sie staneło ?

eightbitclone2
#14 Krzewiciel#

Zima idzie, trzeba chyba kupić saneczki i zjeżdzać po allegrowym wykresie giełdowym 😉
eightbitclone2_0-1731871589444.png

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Templar78
#11 Animator#

Drenowanie kieszeni sprzedawców prowizjami , katalog allegro , wyszukiwarka allegro , wspieranie roszczeniowości klientów . Nie da się być blizniakiem **piiip**a . Jak by Polacy chcieli **piiip**a to by tam kupowali . **piiip** nie dał rady w Polsce.  Allegro było bezkonkurencyjne  ale niestety jakieś tęgie umysły z zarządu chciały bardziej  więciej wiecej i więcej ... nie da się. Z końcem roku podziekuję tej platformie .  Szkoda tylko tych ludzi którzy żyli tylko z Allegro 😞 OMG Słowo Am..on jest gumkowane w allegro ja pitole 

oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg#

@eightbitclone2 spory wolumen 14go... ktos się pozbywał poniżej ceny rynkowej (wtedy)

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@pinsplash wg mojej teorii spiskowej, ktoś wie więcej niż powinien, może są prognozy o ile spadnie zysk serwisu po wprowadzeniu ostatnich zmian i dyrektyw ue

to co robi obecnie allegro, to sukcesywne niszczenie tego portalu

oznacz moderatorów

drekenzes
#17 Koryfeusz#

@RED  napisał(a):

@pinsplash wg mojej teorii spiskowej, ktoś wie więcej niż powinien, może są prognozy o ile spadnie zysk serwisu po wprowadzeniu ostatnich zmian i dyrektyw ue

to co robi obecnie allegro, to sukcesywne niszczenie tego portalu

Zjazd akcji jest z powodu publikacji przez Allegro prognoz  sprzedaży na 4 kwartał, a są one pesymistyczne. 

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@RED  oj tam od razu teorie spiskowe, to było 13-tego😀 i pewnie czarny kot im przebiegł drogę😋

oznacz moderatorów