anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opłata od transakcji do której nie doszło

Aldmax-Aldi
#8 Zapaleniec

Witam mam problem gdyż wycofałam sprzedaz telefonu przez allegro ale zanim zdazylam wycofac pan juz zakupil ten tel z odbiorem osobistym platnosc przy odbiorze grzecznie mu odpisalam ze prosze anulowac gdyz nie sprzedaje tel ale nie zdazylam wycofac pan pczywiscie sie uniosl i nie anulowal zakupu ale alegro nalega na oplacenie prowizjo od sprzedazg pisalam ze nie doszlo do transakcjj co mam zrobic tam jest 147 zl za sprzedaz do ktorej nie doszło .

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Aldmax-Aldi Podaj proszę numer tego zamówienia. To pomoże w weryfikacji sprawy. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Aldmax-Aldi
#8 Zapaleniec
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Aldmax-Aldi Widzę, że sprawa jest z początku marca bieżącego roku. Jeśli kupujący wybrał w ogłoszeniu odbiór osobisty z płatnością przy odbiorze i nie odebrał od Ciebie towaru, w sprawie zwrotu opłaty za sprzedaż skontaktuj się z nami przy użyciu tego formularza.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Aldmax-Aldi
#8 Zapaleniec

Witam ja juz wysylalam ten formularz kilka razy

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Aldmax-Aldi 

Proszę w takim razie o cierpliwość.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Opłata transakcyjna jest co do zasady bezzwrotna a umowę pomiędzy dwiema osobami prywatnymi można rozwiązać tylko za porozumieniem obu stron transakcji.