Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego do jednych rzeczy naliczana jest opłata utrzymaniowa oznaczona trójkątem z wykrzyknikiem w srodku a do innych z tego samego rodzaju nie i jak pozbyć się tej opłaty? Skąd ona się nagle wzięła?
Aukcja nie miała żadnej sprzedaży przez rok , dla tego allegro pobrało opłatę
Opłata jest zgodna z cennikiem i naliczana co 10 dni za ofertę, w której nie było transakcji przez ostatni rok.
@dorota_piorun Ja wiem czy tak nagle... lipiec 2018;]
https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/zmiana-w-regulaminie-allegro-oplata-za-utrzymanie-ofert-GDeqX15...
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@dorota_piorun zamknij te oferty za które masz naliczana opłatę i wystaw odnowa , jak ustawisz do wyczerpania przedmiotów to pozbędziesz się opłaty utrzymaniowej na rok chyba ze coś sprzedaż z tej oferty to czas się przedłuży
Tak zrobię, dziękuję ślicznie za pomoc.
Mam pytanie, pewnie gdzieś na forum już się to pojawiło, ale nie sposób znaleźć takiej informacji.
Mam naliczaną opłatę utrzymaniową za aukcję X. Teraz chcę aukcję zakończyć, zmienić opis, zdjęcia itd. i wznowić aukcję, to czy opłata utrzymaniowa nadal będzie pobierana? Zrobiłem w ten sposób i w nadchodzących opłatach cały czas widnieje ta opłata za tę aukcję.
@volt-outlet Nie wznawiaj klasycznie tylko "wystaw podobną"
@pinsplash tego akurat chciałem uniknąć, bo wtedy muszę powiązywać tę aukcję w Sello, ale jeśli nie ma innej możliwości, to tak trzeba będzie zrobić
@volt-outlet Jak zakończysz to jej nie ma, więc nie ma także opłaty.Nowa -nowe zasady.
@LEW433 powiedz ze swojego doświadczenia: jak wystawię podobną ofertę to stracę statystyki poprzedniej (wejścia, obserwacje itd). Czy to ma realnie wpływ na pozycję na której pokaże się ta ofert
Pilnowanie opłat utrzymaniowych może być uciążliwe.
Polecam narzędzie, które za Ciebie wystawia duplikat ofert i zakańcza te z opłatą utrzymaniową. Dodatkowo odtwarza wielowarianty, zestawy i tagi abonamentu allegro:
https://niezbedniksprzedawcy.pl/AsystentSprzedazy/omijacz-oplaty-utrzymaniowej-allegro/o_narzedziu/