anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opłata za opóźnioną przesyłkę

iriepirate
#1 Nowicjusz#

Hej, 

w grudniu wystawiłem na sprzedaż przedmiot, niestety musiałem opuścić kraj na jakiś czas i nie miałem dostępu do internetu. W między czasie przedmiot się sprzedał został opłacony a kupujący otworzył dyskusję ponieważ nie otrzymał przedmiotu. Gdy tylko odzyskałem dostęp zabrałem się za rozwiązywanie sprawy, wysłałem przedmiot itp. W między czasie PayU zdążyło odebrać z mojego balansu konta pieniądze za przedmiot - obecnie nie mam ani przedmiotu ani pieniędzy. Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją ? Jak mogę to rozwiązać?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

milka1234567890
#18 Luminarz#

Nie miałeś kasy i wysłałeś towar? To jak się dogadałeś z klientem? Może klient otrzymał rekompensatę z POK.

oznacz moderatorów

ZibiK30
#18 Luminarz#

@iriepirate Poproś klienta o zwrot towaru lub pieniędzy od Allegro, jeśli nadal jest dyskusja otwarta to przez nią aby Allegro miało również wgląd w korespondencje. Trochę Twoja wina i

Opinia na Allegro może być śmieszna ciekawa lub druzgocąca

Link do pomocy Allegro Kliknij i napisz

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@iriepirate  Hej, Jeśli coś wystawiasz, nie wyjeżdżaj za granicę. Jeśli wyjeżdżasz, niczego nie wystawiaj. Teraz wyślij do kupującego wniosek o zwrot towaru i prześlij mu pieniądze za jego odesłanie lub podeślij tam swojego kuriera po odbiór.

oznacz moderatorów