Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej,
w grudniu wystawiłem na sprzedaż przedmiot, niestety musiałem opuścić kraj na jakiś czas i nie miałem dostępu do internetu. W między czasie przedmiot się sprzedał został opłacony a kupujący otworzył dyskusję ponieważ nie otrzymał przedmiotu. Gdy tylko odzyskałem dostęp zabrałem się za rozwiązywanie sprawy, wysłałem przedmiot itp. W między czasie PayU zdążyło odebrać z mojego balansu konta pieniądze za przedmiot - obecnie nie mam ani przedmiotu ani pieniędzy. Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją ? Jak mogę to rozwiązać?
Nie miałeś kasy i wysłałeś towar? To jak się dogadałeś z klientem? Może klient otrzymał rekompensatę z POK.
@iriepirate Poproś klienta o zwrot towaru lub pieniędzy od Allegro, jeśli nadal jest dyskusja otwarta to przez nią aby Allegro miało również wgląd w korespondencje. Trochę Twoja wina i
@iriepirate Hej, Jeśli coś wystawiasz, nie wyjeżdżaj za granicę. Jeśli wyjeżdżasz, niczego nie wystawiaj. Teraz wyślij do kupującego wniosek o zwrot towaru i prześlij mu pieniądze za jego odesłanie lub podeślij tam swojego kuriera po odbiór.