anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

opłaty dodatkowe do paczkomatów inpost

PERFEKT-HAFT
#7 Wielbiciel#

Dzisiaj znowu doliczyli mi opłaty dodatkowe inpost  , wysyłkam zawsze wszystkie wysyłki  w jednym rozmiarze jedne zaliczane są jako gab A inne jako gab B  a nawet C i D  a ja za to wszystko płacę 3,68 zł  od sztuki w zeszłym miesiacu  było ponad 200 przesyłek   , jakaś masakra  . Nikt nie widzi problemu , Ten incydent trwa juz dłuższy czas , dlaczego ja jako sprzedawca mam ponosić koszta za to że są przepełnione paczkomaty , i kurier pcha przesyłkę gdzie popadnie A JA PŁACĘ !!!!!  Czas z tym skończyć !!!

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

Allegro powinno i jest stroną w tej kwestii, i oni powinni monitować w tej sprawie do In Postu, żeby to rozwiązać a nie zostawiać sprzedających samych sobie.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@PERFEKT-HAFT a poprawnie oznaczasz gabaryt przy nadaniu ??? Nie ma dopłaty do zmiany skrytki ze względu na przepełnienie 🙂 

Jakoś u mnie nie wpadają dopłaty od lat, prócz jednej ale tam faktycznie źle zaznaczyłem nadając 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

PERFEKT-HAFT
#7 Wielbiciel#

Tak zawsze mam jeden gabaryt A jeden wymiar sprzedaje świece do chrztu   raz zaliczają jako jako A innym razem zmieniają na B   a nawet C i D   i mam doliczne za zmiany 3, 68 szt. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@PERFEKT-HAFT tak jak pisaliśmy w sprawach nr 24697318 oraz nr 24684242 po otrzymaniu odpowiedzi od przewoźnika zachęcamy Cię do złożenia reklamacji bezpośrednio za pomocą formularza na stronie InPost

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

agus38
#12 Orędownik#

O, to ciekawe. Możesz mi podpowiedzieć, jak to sprawdzić? Bo my mamy wszystkie przesyłki gabaryt A, ale czasem widzę, że w paczkomacie odbiorczym zmienia się rodzaj gabarytu na B, C itp., ale nie zwracałam uwagi na to, czy mi coś doliczyli. Chętnie sprawdzę rachunek.

oznacz moderatorów

PERFEKT-HAFT
#7 Wielbiciel#

Sprawdź rozliczenia z allegro 

oznacz moderatorów