anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opłaty Dodatkowe inpost

armtel
#10 Popularyzator

Witam

proszę sprawdzić opłaty dodatkowe inpost

w moim przypadku od 2020 roku ta firma pana Brzóski oszukiwała mnie na grube tysiące złotych

dodatkowa opłata za gabaryt, niestety dla inpostu w moim przypadku sprawa jest jasna, sprzedaję serwisówkę gsm i etui a moje paczki mają maksymalny rozmiar 30x10x5cm oraz ważą maksymalnie do 2kg. w 95% procentach moje paczki ważą do 0,5kg i mają rozmiar 20cmx10cmx2cm

Wszystkich sprzedawców Allegro apeluję o sprawdzenie Rozliczenia Allegro - opłaty dodatkowe inpost

myślę że każdy będzie miał do zwrotu kilkaset złotych do zwrotu

Nie wiem jak Allegro może sobie pozwolić na coś takiego ?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@armtel tak. Trzeba regularnie sprawdzać historię opłat i składać reklamacje jeżeli rozliczenia są niewłaściwie policzone.

Nie ty pierwszy i nie ostatni nie tylko inpost ale i inni przewoźnicy.

oznacz moderatorów

armtel
#10 Popularyzator

wczesniej miałem przez pół roku ups, oszukali mnie na 1670zł reklamacje odrzucone

od 2 lat ups mam ustawione wysyłam do 6:00 i kaplica, w ciągu ostatnich 3 miesięcy tylko raz miałem ups, przy moich wysyłkach 100-120szt pewnie więcej mogli by zarobić, oszustwo ma krótkie nogi

oznacz moderatorów

Halfrunt
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Od kilku miesięcy UPS nie jest już w Allegro Delivery, stąd brak paczek tego przewoźnika. 

Czy masz swoje paczki oznaczone uwaga szkło, ostrożnie lub inne podobnie brzmiące, to może być właśnie objęte opłatą dodatkową. 

oznacz moderatorów

armtel
#10 Popularyzator

nic, zero, folia kopertowa lub karton

oznacz moderatorów