anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

opcja: wyłącz dostawy szybsze niż moja deklaracja

fotoastra
#7 Wielbiciel

Dlaczego nie mogę włączyć opcji dostaw szybszych niż moja deklaracja ?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Kwak_Jacek
#8 Zapaleniec

wygląda na to że albo manipulują przesyłkami (przewoźnikami) albo mają jakiś grubszy problem z systemem 

oznacz moderatorów

fotoastra
#7 Wielbiciel

Manipulują od dłuższego czasu. Kilkakrotnie wyłączyłem tę funkcję a teraz nie mogę jej właczyć. Około  3 tygodni temu interweniowałem u nich i odpowiedzieli że włączenie tej funcji zablokowali u wszystkich ale to bujda

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@fotoastra @Kwak_Jacek nie jest to bujda. Pisaliśmy o tym tutaj
Tymczasowo włączyliśmy opcję: wyłącz dostawy szybsze niż moja deklaracja u wszystkich sprzedających.
To oznacza, że w ofertach z deklaracją wysyłki 2 lub 3 dni pokazujemy przewidywany czas dostawy nie krótszy niż czas wysyłki, który deklarujesz. Dzięki temu masz większy wpływ na przewidywany czas dostawy, który kupujący widzą w Twoich ofertach.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Kwak_Jacek
#8 Zapaleniec

ja mam deklaracje 1 dzien i w tym czasie zawsze wysyłam, wiec ta zmiana nic mi nie dała, nawet jak dodałem wszystkie mozliwe formy dostawy to czas nadal jest 8 dni, nie ważne czy to kurier czy poczta polska czy nawet wysyłka własna tak że jest to celowe zagranie, tylko firmy z opcją allegro delivery mają normalną deklaracje wysyłki 

oznacz moderatorów

Kwak_Jacek
#8 Zapaleniec

wczoraj wysyłałem paczki paczkomatem inpost i dzis juz doszły wiec to nie wina przewoźnika 

oznacz moderatorów