Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
ponad tydzień temu zwróciłam pieniądze klienta na konto Paypro, niestety do dzisiaj klient nie ma anulacji zadłużenia w Zapłać później o tą kwotę. Napisałam do Allegro i do PayPo, oczywiście cisza i tu i tam 😔 Może ktoś miał podobny problem, dajcie znać proszę.
Napisz do Allegro na czacie, odpowiedź otrzymasz po chwili; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1c48fc89-9826-4ddf-94e3-42ebb81f0088
@LaGroszki Jak zrobiłeś to przez allegro to pewnie chwilę potrwa zanim przetrawią
Zrobisz to tak samo, jak w przypadku każdego zwrotu środków, wykonanego za pomocą Allegro Finanse. Zwrot płatności za zakup wykonany zostanie w ramach Allegro Finanse, a odbiorcą zwrotu będzie PayPo, a nie bezpośrednio kupujący. Sprawdź, jak zwrócić wpłatę przez Allegro Finanse.
Nie napisałam, że zwrot poszedł przez konto bankowe na podany przez Allegro numer konta PayPo. Dziękuję, może faktycznie, trzeba jeszcze chwilę poczekać. Pozdrawiam 😊
@LaGroszki Zwrot nie był wykonany przez Allegro Finanse, więc to może być powód jego dłużej realizacji. Widzę, że przedstawiłaś już potwierdzenie przelewu, więc zweryfikujemy tę sprawę i na pewno otrzymasz od nas odpowiedź.
@_HolaOla_sytuacja podobna, środki pobrane z konta (płaciłam przez przelewy24, ale nie aplikacją banku), ale pierwsza transakcja z oznaczeniem "nieudana". Ponowiłam płatność i już z sukcesem. Możesz sprawdzić jak to wygląda i jak ze zwrotem? https://allegro.pl/oferta/formeds-betaina-hcl-bicaps-trawienie-enzymy-8319167878?snapshot=MjAyMC0xMS...
@kasiula7tygrysek Jeśli środki zostały pobrane z Twojego konta, a płatność ma status "nieudana", to pieniądze automatycznie wrócą na Twój rachunek w przeciągu kilku dni roboczych.
@LaGroszki Może jest moderator i sprawdzi. _HolaOla_
Byłoby super 😊👍 Przez formularz zero odzewu niestety
niestety mam taką samą sytuację, tylko jestem kupującą - allegro odpowqiedzialo, ze zwróciło pieniądze i szukaj wiatru w polu.
@zapach_deszczu, widzę, że przesłaliśmy Ci potwierdzenie realizacji zwrotu.