Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o pilną interwencje
5b937b20-866b-11f0-95b1-89e9084bd6b7 zamówienie
Wasz współpracownik DHL nie dostarczył paczki, bo niby był "zły adres" - adres był jak najbardziej prawidłowy.Prosiłem, żeby się tą sprawą Państwo zajeli,bo jestem na urlopie i nic nie jestem w stanie z tym zrobić. Klient włąsnie napisał, że paczka wraca do nadawcy.... równocześnie nadmieniając, że to sprawa pilna i potrzebuje na już. Ja jestem do końca przyszłego tygodnia na urlopie. I co teraz? proszę o interwencję.
Nie sądzę by ktokolwiek mógł tutaj zdziałać cuda - jeżeli przesyłka już jest w drodze powrotnej, to tego procesu nie odwrócisz... Oddaj pieniądze klientowi i przeproś, jeżeli jesteś na urlopie i nie możesz ponownie nadać.
@TechartGSM właśnie miedzy innymi o takich problemach pisałem ostatnio w wątku o "urlopie" przedsiębiorcy na JDG kiedy pytałeś jakmoże ograniczać prawa konsumenta.
"Oddaj pieniądze klientowi i przeproś, jeżeli jesteś na urlopie i nie możesz ponownie nadać." -to własnie ograniczenie praw konsumenta. Konsument chce produkt a nie zwrot środków. Jeśli bedzie złośliwy to wystawi "subiektywny" komentarz
@polcia56 przesyłka jest dziś ponownie wydana do doręczenia, więc powinna trafić do klienta.
Ola, ale to jest wydana do doręczenia do klienta, czy wydana do doręczenia jako zwrotna do mnie?
@polcia56 ze statusów wynika, że do klienta, ale upewnię się jeszcze z przewoźnikiem i wrócę tutaj do Ciebie z informacją.