Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Postanowiłem zapoznać się z wystawianiem produktów poprzez plik i o ile, poradziłem sobie (chyba) z komunikatem "nieprawidłowy podzbiór HTML" to "- Nie można stworzyć produktu bez podania poprawnych wartości wszystkich parametrów wymaganych: [Dedykowany model, Marka, Dedykowana marka, Kolor, Typ, Materiał]" już mnie przerósł. Problem polega na tym, że w zasugerowanych polach w liście rozwijanej znajdują się wartości "#NAZWA?" lub "#N/D". Przy próbie wpisania własnych wartości, zgodnych z tymi jak w przypadku wyboru przy wystawianiu przez formularz, raport zwrócił błędy, że mam właśnie wybierać wartości z listy rozwijanej (więc wracamy do punktu wyjścia).
Czy to jest błąd szablonu dostępnego do pobrania czy o co tu chodzi? Zamiast przyspieszenia pracy z wystawianiem masowym produktów to od 3 godzin walczę z kolejnymi komunikatami pt. "niepoprawne...". Bardzo proszę o pomoc.
Cześć @supershield. Podczas przetwarzania Twojego pliku staramy się skatalogować wszystkie podane przez Ciebie oferty – czyli przypisać do nich produkt, który sprzedajesz. Ten błąd oznacza, że nie możemy tego zrobić dla przynajmniej jednej z podanych ofert, ponieważ brakuje nam wymaganych danych.
Aby zdefiniować źródło problemu, konieczne będzie sprawdzenie Twojego raportu i pierwotnego pliku. Proszę, abyś napisał do nas przez formularz i podesłał plik i raport. Zweryfikujemy to.
Oferty są nowe, nie ma ich w katalogu na 100%, ale właśnie brak możliwości wyboru parametrów z listy rozwijanej mi uniemożliwia ich opisanie.
Przez formularz z tego co widzę, nie jestem w stanie przesłać plików, czy mogę poprosić o jakiegoś maila, na który mogę przesłać te pliki?
@supershield, w formularzu możesz dołączyć plik. Musisz przejść przez ścieżkę Sprzedaję -> wpisz temat rozmowy -> wybierz sposób kontaktu -> wiadomość e-mail - w tym miejscu możesz dodać swój plik i raport.