anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pobrana opłata za Smart za zamówienia przed 4 stycznia

patrycjachm
#9 Pomysłodawca#

Kiedy nalicza się opłata za smart (0,99 zł za paczke inpost) u sprzedającego? W momencie wydrukowania etykiety czy nadania paczki?

oznacz moderatorów
32 ODPOWIEDZI 32

lukaszflak14
#10 Popularyzator#

Można prosić o punkt w regulaminie, wyznaczający ten punkt jako startowy?

oznacz moderatorów

AlePiesio
#14 Krzewiciel#

Nie prawda! Zamówienie złożone 3 stycznia o godzinie 23:00 , etykieta wygenerowana 4 stycznia o 7 rano i wysłana przed południem, 5 stycznia dostarczona do paczkomatu (na następny dzień) i cyk opłata za smart! 

oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

@_HolaOla_ ja mam zamówienie złożone 04.01, dostarczone do paczkomatu odbiorcy 05.01, a opłata została jednak naliczona. 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@konto zamknięte Jeśli wygenerowałaś etykietę 04.01, to prawidłowo naliczyliśmy opłatę za to zamówienie. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

@_HolaOla_ a kiedy miałam wygenerować tą etykietę 3 stycznia?

oznacz moderatorów

FHAGNES1
#8 Zapaleniec#

Ja mam dwa takie zamówienia wczoraj na czacie rozmawiałam z konsultantką na ten temat jednak po 25 min czekania dowiedziałam się tylko tyle ,że musi skonsultować moją sprawę z odpowiednim zespołem i od wczoraj od godz.13-tej do tej pory się nie odezwali.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@FHAGNES1 Twoje zgłoszenie jest wciąż sprawdzane, dlatego proszę jeszcze o cierpliwość. Na pewno wkrótce otrzymasz odpowiedź od naszego pracownika. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@AlePiesio Dokładnie tak, nie ma tutaj nieprawidłowości, poniważ tak jak pisałam wcześniej, opłata za przesyłki w ramach Smart! została naliczona na podstawie daty wygenerowania etykiety do przesyłki, a nie na podstawie daty złożenia zamówienia przez Kupującego. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AlePiesio
#14 Krzewiciel#

Skoro opłata została pobrana za wygenerowanie etykiety 4 stycznia a przesyłka została dostarczona 5 stycznia więc powinien być również upust (zwrot tej opłaty) , którego nie dostałem

oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

@_HolaOla_ ponawiam pytanie, kiedy miałam wygenerować etykietę do zamówienia? Jest to dla mnie ważne, a myślę że nie tylko dla mnie. Proszę o wiążącą informację Godzinę graniczną mam ustawioną na 9:00

zamówienie złożone 04.01 godz. 8:36

etykieta wygenerowana 04.01 godz. 8:43

przesyłka umieszczona w paczkomacie odbiorcy 05.01 godz. 9:34

przesyłka odebrana przez kupującego 05.01 godz. 16:22.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@konto zamknięte Naliczenie opłaty dla zamówień sprzed 04.01, a bonus za dostawę następnego dnia w ramach Programu Szybkich Dostaw to dwie, oddzielne kwestie. Jeśli chodzi o tę pierwszą, to moje poprzednie wypowiedzi dotyczyły zamówień sprzed 04.01, więc Twoje zamówienie zupełnie nie dotyczy tej sprawy. 

Natomiast w sprawie bonusu, który powinnaś otrzymać, podaj mi proszę dokładny numer tego zmówienia. Sprawdzę to i skonsultuję z odpowiednim zespołem i wrócę do Ciebie z dokładną informacją. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

@_HolaOla_  nr. zamówienia 72ad6d00-4e5f-11eb-92da-a99591d64556

oznacz moderatorów

eleoo_pl
#9 Pomysłodawca#

@_HolaOla_skoro opłaty naliczane są na podstawie daty wygenerowania etykiety to dlaczego takiej informacji nie było podanej przed wprowadzeniem tych opłat?

Mi naliczono opłaty za zamówienia z końcówki zeszłego roku kiedy byłem na urlopie. Zamówienia zostały zrealizowane 4.01 ale opłata i tak się naliczyła. Uważam, że jest to bardzo niesprawiedliwe postępowanie z Waszej strony.

oznacz moderatorów