Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
www.bankier.pl/wiadomosc/Poczta-Polska
To dla Waszej informacji, bo w EN na razie nic nie ma na ten temat
@TomBanknoterNo to kiszka.... W innych krajach działa normalnie, tylko u nas nie może. Jeżeli kurierzy czy inne inposty pójdą w jej ślady - handel internetowy padnie ( a w najlepszym razie znacząco zwolni). I co jak ktoś na All kupi z zagranicy? Rozumiem że wysyłka za granicę powinna być anulowana ?
U mnie na Poczcie pracownicy mają problemy z dziećmi, może to tez być problemem ze skróconymi godzinami otwarcia, i brakiem pracowników, a inpost działa normalnie odbierają paczki ze sklepu oraz ładują do paczkomatów ( sam dziś odebralem dwie paczki ) myślę że na dziś to najpewniejsza i najłatwiejsza dostawa bez zbędnego kontaktu z ludźmi 🙂
Co do zagranicznych wysyłek myślę że to jest spowodowane zakazami lotów samolotów, nie wszystkie firmy kurierskie mają swoją flotę jak UPS
Na Allegro mam towar głównie na kraj, gorzej ze sklepem, bo tam 3/4 zamówień mam zza granicy. Ale nie będzie to trwało wiecznie, jakoś przeżyjemy, byle Allegro nie dokładało do pieca (mam na myśli planowane podwyżki prowizji oraz wzrost biurokracji związany z EAN).